Paluu Tammelaan 19.5. – Ilves – FC Inter

Tervetuloa Tammelan stadionille Ilveksen Veikkausliigan otteluun.

Ilves kohtaa FC Interin perjantaina 19.5. klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Ilves on jatkanut Tammelan stadionin palveluiden kehittämistä. Uutuutena tällä kaudella Tammelassa on tapahtuma-alue, joka aukeaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Alueella on muun muassa musiikkia, haastatteluita ruoka- ja juomatarjoilua. Uusi La Pita-vaunu, jossa myydään liha-, kana- ja kasvispitaleipiä. Tämän lisäksi alueelta voit ostaa pehmistä, hodaria, makkaraa, mustaamakkaraa ja täytettyjä patonkeja sekä muita normaaleja kahviotuotteita. Tapahtuma-alueella sinua palvelee kaksi anniskelualuetta. Sisäänkäynti tapahtuma-alueelle on Tammelan koulun portista.

Tammelan koulun portit aukeavat yleisöpalveluineen klo 16.30. Live-esiintyjänä perjantaina klo 16.30 alkaen on Sami Hintsanen bändeineen, joka nostattaa aurinkoisen prematch-tunnelman huippunsa.

Kaikkien ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan Tatu Miettusen match worn-pelipaita. Ilveksen uudessa fanituotemyymälässä voit tutustua laajaan fanituotevalikoimaan. Tammelaan paluun kunniaksi fanituotemyymällä on myynnissä myös Veikkausliigan alkukauden match-worn pelipaidat. Tule ja hae oma aito pelipaita yllesi erikoishintaan 70€/kpl.

Ennakkoliput pääkatsomoon:
https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/paakatsomo-ilves—fc-inter-19-5–pe-klo-18-30

Ennakkoliput muut katsomot:
https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/muut-katsomot-ilves—fc-inter-19-5–pe-klo-18-30

Lipunmyynti Tammelan koulun puoleisella portilla aukeaa klo 16.30 ja muilla porteilla klo 17.30.
Maksuvälineenä lipunmyynnissä käyvät käteinen, pankki/luottokortti ja Smartumin kulttuurisetelit.

Lue myös