Paluu katsomoihin – lipunmyynti Ilves-FC Inter otteluun avataan keskiviikkona

 

 

Suomen ja erityisesti Pirkanmaan koronatilanteen helpottaessa yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset mahdollistavat jälleen yleisön ottamisen ottelutapahtumiin. Tässä vaiheessa lipunmyynti avataan seuraavaan kotiotteluun eli keskiviikkona 23.6. pelattavaan otteluun FC Interiä vastaan. Lipunmyynti otteluun käynnistyy huomenna keskiviikkona osoitteessa www.lippu.fi/ilvesjalkapallo.

Ottelutapahtuma järjestetään turvallisesti ja yhdessä viranomaisten kanssa suunniteltujen hygieniakäytäntöjen mukaisesti. Erittäin tärkeää on, että ottelutapahtumaan saapuvat katsojat huolehtivat turvaväleistä niin katsomossa kuin mahdollisissa jonotustilanteissakin koko tapahtuman ajan. Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta tulee olla erityisen tarkkana. Oireisena tapahtumaan ei saa missään tapauksessa osallistua.

Kaikki liput otteluun tulee ostaa ennakkoon joko osoitteesta www.lippu.fi/ilvesjalkapallo tai Lippupisteen myyntipisteistä (lista myyntipisteistä tämän artikkelin lopussa). Stadionin lipunmyyntipisteet eivät ole käytössä vaan kaikki liput on ostettava ennakkoon.

FC Inter -ottelussa Ratinan stadionin kapasiteetista on käytössä noin 18%. Katsomoista käytössä ovat kaikki A ja B-puolen katsomot sekä C5 ja D4-katsomot (vieraskannattajat). Yhdenkään käytössä olevan katsomon yleisömäärä ei ylitä 33% katsomon maksimikapasiteetista, jotta kaikilla on mahdollisuus riittävien turvavälien ylläpitämiseen.

Stadionin kioski-, anniskelu- ja VIP-palvelut järjestetään voimassa olevien rajoitusten puitteissa. VIP-asiakkaille lähetetään tarkemmat tiedot järjestelyistä sähköpostitse.

Kausikortilla pääsee luonnollisesti sisään otteluun eikä mitään ennakkoilmoittautumista/-varausta tarvitse erikseen tehdä.

 

Lippujen hinnat:

Pääkatsomo yläosa A1, A2, A3, A4 (K-18):

Aikuiset 22€

 

Pääkatsomo alaosa A1, A2, A3, A4 (rivit 3-9):

Aikuiset 20€

Eläkeläiset/opiskelijat 17,50€

Lapset 9€

 

Kannattajakatsomo A4 (yläosa):

10€

 

B1, B2-katsomot (K-18):

Aikuiset 12€

 

B3, B4, B5, B6 katsomot:

Aikuiset 14€

Opiskelijat/eläkeläiset 12€

Lapset 5€

Lue myös