Päävalmentaja Jarkko Wiss tyytyväinen pelaajiensa sitoutumiseen

09
Ilveksen joukkue jäi viime lauantain ottelun jälkeen viikon pituiselle talvilomalle. Ilves pelasi tammi-helmikuun aikana yhteensä neljä harjoitusottelua sekä viisi Liigacupin ottelua pelitahdin ollessa varsin tiivis. Lauantaina pelattu Pirkanmaan derby päättyi FC Hakan voittoon numeroin 2-4 (2-1).

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissilla on nyt kaksi kuukautta takana Ilveksen joukkueen kanssa. Wiss on tyytyväinen pelaajiensa sitoutumiseen.

”Pääpiirteittäin olen iloinen siihen tapaan, miten pelaajat ovat ottaneet asioitani vastaan alkukauden aikana. Olen puhunut paljon niistä pienistä asioista, mitkä eivät näy tulostaululla. Ja ne pienet asiat ovat edelleen ongelmia meille. Mutta niiden eteen teemme paljon töitä. Kuitenkin se ilme ja sitoutuminen, joilla pelaajat ovat tulleet mukaan tähän juttuun, ovat hienoja. Kanssakäyminen ja asioiden ymmärtäminen ovat hyvällä tasolla pelaajieni kanssa.”

Marco Matronen ja Heikki Ahon loukkaantumiset ovat tietysti ikävä asia, mutta tällaista jalkapallo on. Hiihtoloma tuli meille hyvään aikaan ja nyt saamme hieman hengähtää. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme serbitoppari Pavle Milosavljevićin joukkueeseemme. Vielä on varmasti pari miestä tulossa meille testiin lähitulevaisuudessa. Haemme nimenomaan oikeanlaisia pelaajia joukkueeseen ja toivottavasti sellaisia pelaajia löytyy.” kommentoi Wiss.

Lue myös