Päävalmentaja ja kapteeni ennakoivat tärkeää KuPS-ottelua

Kapteenin määrätietoista ohjausta tarvitaan

100. keltavihreä sarjapeli lähestyy

Oikea laitapuolustaja Antti Hynynen (33) aloitti jalkapallon Ilveksen juniorijoukkueissa. Suomen pelikenttiä kierrettyään hän palasi Kuopion Palloseurasta kasvattiseuraansa vuoden 2013 lopussa. Neljässä vuodessa vyölle on nyt kertynyt 116 virallista ottelua Ilveksen edustusjoukkueessa Suomen Cup ja Liigacup mukaanlaskettuna. Mikäli Hynynen astelee kentälle sunnuntaisessa KuPS-ottelussa, tulee täysi sata täyteen sarjaotteluiden suhteen.

Kokenut kapteeni on tyytyväinen joukkueensa edesottamuksiin. Syksyn viimeisissä peleissä on aina oma taikansa.

 – Hieno vuosi on menossa. Talven harjoitukset ja hallipelit sujuivat hyvin. Alkukaudesta meillä oli hieman pelillisiä vaikeuksia, mutta kesäkuun lopusta lähtien homma lähti rullaamaan. Se oli tietynlainen käännekohta, Hynynen kertaa.

 – On vaatinut paljon töitä, että olemme päässeet tähän pisteeseen. Nyt saamme nauttia, tämähän on parasta aikaa pelaajalle. Kyseessä on isot panokset nimenomaan sarjataulukon yläpäässä. Meillä on kultaa lukuunottamatta kaikki omissa käsissä. Täysillä vaan loppuun asti.

Ei ollut kaukana, että kenttien herrasmiehenä tunnettu ”Hyny” olisi joutunut katsomaan lokakuun pelit katsomon puolelta. Kuukausi sitten operoitu polvivamma on kuitenkin parantunut nopealla tahdilla. Torstaina JJK:ta vastaan kertyi täydet peliminuutit.

 – Täytyy myöntää, että ehdin jo kuopata loppukauden omalta osaltani. Tein fysio Heli Rekimiehen kanssa kuitenkin tiukan kuntoutusohjelman, eikä takapakkia onneksi ole tullut. Kiitos myös lääkäri Petri Sillanpäälle. Sain uuden mahdollisuuden.

 – Seuraavaksi sitten KuPS:n kaatoon, joka myös pelaa hyvää kautta. KuPS on suoraviivainen ja juoksuvoimainen joukkue on. He ovat olleet vahvoja vastaiskuissa. Kova koitos, mutta keskitymme omaan peliimme ja nautimme hetkestä, Hynynen päättää.

Kärjessä tunnelma tiivistyy

Sarjakakkonen KuPS on yhden sarjasijoituksen ja kolme pistettä Ilveksen edellä. Mitalitaistelun kannalta sunnuntain mittelö on erittäin tärkeä näytönpaikka molemmille osapuolille. Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa räiskyvää vastustajaa.

 – KuPS:ssa on haettu menestystä pitkään. Heillä on vauhtia, hyökkäysvoimaa ja intoa. Hyvä sekoitus muutamasta todella taitavasta ulkomaan vahvistuksesta sekä nälkäisistä ja nopeista suomalaisista. Prässitasojen vaihtelu korostuu. Mielenkiintoinen matsi luvassa.

 – Jokainen ottelu on oma tarinansa. Me emme ota turhia paineita tilastoista tai sarjataulukosta. On totta kai hienoa, että syksyn peleissä on panosta. Vähän pitääkin olla perhosia vatsan pohjassa, Wiss sanoo.


Ilves – KuPS
Su 15.10. klo 15.00
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut.

Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös