Pääkatsomo loppuunmyyty sunnuntain huippuotteluun

hjk3
Ilves saa sunnuntaina vastaansa sarjakärki HJK:n. Pääkatsomo on nyt loppuunmyyty. Muihin katsomoihin löytyy paikkoja. Kannattaa saapua sunnuntaina hyvissä ajoin paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Portit auki klo 17:15.
HUOM! Muihin katsomoihin myydään lippuja normaaliin tapaan Koulun Portilta ja Kivenheiton Portilta. Tähän peliin lippuja myynnissä myös Tammelantorin Portilta.

LIPUT ENNAKKOON:
Pääkatsomo: Loppuunmyyty!
Netistä (muut katsomot) TÄSTÄ.
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1 (Muut katsomot). 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35 (Muut katsomot). 

— — —

Medialle:

AKKREDITOINTI
Median edustajien ei tarvitse akkreditoitua Ilveksen Veikkausliigan otteluihin. Median edustaja pääsee sisään pressikorttia näyttämällä.

PARKKIPAIKAT: 
Mediatoimittajille ei ole erikseen määriteltyjä parkkipaikkoja. TV-tuotantoautojen pysäköinti katsotaan erikseen ja tapauskohtaisesti. Tammelan stadionin läheisyydessä on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumaan stadionille ajoissa.

MEDIAN SISÄÄNKÄYNTI STADIONILLE:
Kaikkien median edustajien (tv/radio/lehdistö) sisäänkäynti tapahtuu Tammelan koulunkulman portista Ilmarinkadulta.

MATERIAALIT:
Lehdistölle jaetaan Media-kulkukortit, käsiohjelmat, kuvausliivit ja ottelumateriaali mixed zonella mediapisteessä pääkatsomon alla, pukukoppien edustalla. Samassa paikassa annetaan ohjeet katsomopaikasta pääkatsomon D-sektorissa.

KULKUREITTI:
Medialle on varattu istumapaikat pääkatsomon D-sektorista. Tammelan stadionilla emme voi valitettavasti varata pöytätyöskentelypistettä jokaiselle. Valokuvaajilla tulee olla päällään huomioliivi koko ottelutapahtuman ajan.

LEHDISTÖTILAISUUDET JA HAASTATTELUT:
Ilves järjestää kaikkien kotiotteluiden jälkeen juonnetun lehdistötilaisuuden stadionin VIP-tilassa. Lehdistötilaisuus alkaa noin 15-20 minuuttia ottelun jälkeen molempien seurojen valmentajien ja pelaajien saavuttua paikalle. Kaikki videohaastattelut tehdään Veikkausliigan ja Ilveksen mediaseinää vasten. Ei muualla. Välittömästi ottelun jälkeen Ilveksen pelaajat kävelevät pukukoppiin muutamaksi minuutiksi. Haastatteluja annetaan vasta pelaajien palatessa pukukopista.

Ilveksen logot ovat ladattavissa Veikkausliigan verkkosivujen materiaalipankista.

Lisätiedot media-aktiviteeteista: 
petteri.tyni@gmail.com
petteri.poukka@gmail.com

Palvelukartta-pieni

Lue myös