Newcastleen siirtyvä Otto Huuhtanen lahjoitti toimistokontin Ilveksen junioreille

otto1

Ilveksen 16-vuotias maalivahti Otto Huuhtanen kirjoitti äskettäin kolmivuotisen sopimuksen perinteikkään brittiseura Newcastle Unitedin kanssa. Newcastle Unitedissa Huuhtanen harjoittelee lähtökohtaisesti U18-joukkueen kanssa, mutta myös U19- ja U23-joukkueiden kanssa. Hän muuttaa Englantiin lokakuun aikana.

Huuhtanen on Ilveksen oma kasvatti ja ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt Ilveksen edustusjoukkueen sopimuspelaaja. Nyt nuorukainen on tehnyt kerrassaan upean sekä tyylikkään eleen.

Vihreä kontti Leinolan kentälle

Yrittäjä Jussi Haavisto tiedusteli taannoin Otolta ja hänen äidiltään Satu Huuhtaselta, miten hän voisi tukea Oton uraa ja sen kehitystä. Huuhtaset pyysivät, että tämä tarjottu tuki osoitettaisiin Ilves Futis-Liigan Idän alueelle, missä Otto on jalkapallotaipaleensa aloittanut.

Satu Huuhtanen otti yhteyttä Oton Futis-Liiga-ajan joukkueen valmentajaan Tuija Helmiseen tiedustellen häneltä, että mikä olisi alueelle sopiva ja tarpeellinen hankinta. Tuija tiesi heti tarpeeseen tulevan lahjoituksen: varasto-/toimistokontti sijoitettavaksi Leinolan kentälle, missä se olisi joukkueiden tarvikevarastona sekä infotoimistona turnauksissa ja tapahtumissa.

Tämä tarve esitettiin Haavistolle, joka ilmoitti asian hoituvan. Kontti toimitettiin Leinolan kentälle perjantaina 23.9. ja se oli käytössä heti lauantaina 24.9. Idän kauden päättäjäisissä. Paikalla olivat myös Otto ja Satu Huuhtanen luovuttamassa lahjoituksensa alueen käyttöön.

Upeaa toimintaa! Kiitos, Jussi, Otto ja Satu!

Henkilökuva: Otto Huuhtasen matka Ilves Futis-Liigasta Newcastle Unitediin

otto2

otto3

Lue myös