Otteluraportti: Ilves-Pallokissat 0-1 (0-0)Ilves – Pallokissat 0-1 (0-0)

Aurinkoisella Kauppi 2:lla Ilves sai vastaansa Pallokissat Kuopiosta. Ottelu päättyi Ilveksen kannalta ikävästi, Pallokissojen toisen jakson erikoistilannemaalilla 0-1.

69′ Karppinen Kaisla, 0-1

Yleisöä: 176
Keltaiset kortit, Ilves: Julie Forss
Keltaiset kortit, Pallokissat: –
Erotuomari: Minna Mäenpää

Ottelupöytäkirja

 

Aurinko helli Kauppi kakkoselle saapuneita katsojia ja pelaajia, kun Ilves ja Pallokissat kohtasivat toisensa naisten liigan kolmannella kierroksella. Molemmilla joukkueilla oli aiemmista peleistä kerättynä yksi piste. Ottelu oli ensimmäinen maaottelutauon jälkeen.


Ensimmäinen jakso oli pienoista Ilveksen hallintaa, ja Pallokissat iskivät lähinnä vastaiskuista. Ilves onnistui luomaan useampia maalipaikkoja ensimmäisen jakson aikana, mutta pallot eivät vaan painuneet verkon perukoille. Myös Pallokissat saivat luotua ensimmäisellä jaksolla vaarallisia paikkoja, varsinkin erikoistilanteista.


Toinen jakso jatkui lähes vastaavasti kuin ensimmäinen päättyi. Ilveksellä oli useampiakin maalipaikkoja, joista olisi voinut tehtailla ottelun ensimmäisen maalin, mutta Pallokissojen vahti Laitila Nea venyi joka kerta pallon eteen. Ottelun 66. peliminuutilla Pallokissat pelasivat aikaisen keskityksen ja Ilveksen peluri rikkoi heidän hyökkääjäänsä 16 sisällä, jolloin tuomari vihelsi Pallokissoille rangaistuspotkun. Tässä vaiheessa ottelua, ei kuitenkaan tulostaululla lukemat muuttuneet kuin pelikellon osalta, sillä Pallokissojen Aino Kröger laukoi pallon tolppaan ja Ilveksen puolustus oli hereillä purkaen pallon pois. Tämän jälkeen ei kuitenkaan peli ehtinyt kauaa vanheta, kun Pallokissat saivat kulmapotkun. Kulmapotkun jälkitilanteesta Pallokissat saivat hieman kyseenalaisen maalin. Ilveksen pelaajat protestoivat tuomarille maalia, mutta päätös oli tehty ja pallo vietiin keskelle. Ajassa 69 tulostaululle kirjattiin Pallokissojen 1-0 johtolukemat.


Kovasta loppukiristä huolimatta, Ilveksen naiset eivät saaneet toimitettua palloa Pallokissojen maaliin ja näin loppulukemiksi jäi 0-1 Pallokissojen voitto. Voittomaalin ottelussa teki Kaisla Karppinen.


Harmittaa useat hukatut maalipaikat ja kaikki kunnia vieraille isolla sydämellä pelatusta voitosta. Ottelu pitää jälleen nollata pettymyksestä huolimatta ja suunnata katse seuraavaan otteluun ja tekemisen kehittämiseen.” kommentoi Ilveksen vastuuvalmentaja Ville Väisänen.


Seuraavan kerran Ilveksen naiset kohtaavat FC Hongan 21.4.2018 klo 16.00 Kauppi 2:lla.
Videot

Kuvagalleria

KokoonpanotIlves

Avauskokoonpano

2 Forss Julie
3 Mustajoki Selina
4 Lehtola Nea
6 Björn Kaisa (C) (60 min Rasinen Aino)
8 Ristimäki Emmi
11 Tuominen Roosa
12 Laihanen Annika
16 Vesaniemi Eini (60 min Enkkilä Tuuli)
21 Salmijärvi Johanna
23 Mikkola Rosa-Tuulia
28 Nyrhinen Nea (83 min Bergius Jade)

Vaihtopenkki

1 Inget Sara
5 Bergius Jade
14 Rasinen Aino
18 Enkkilä Tuuli
19 Ojanen SanniPallokissat

Avauskokoonpano

1 Laitila Nea
2 Karppinen Kaisla
4 Rönkkö Ellen
6 Mönkkönen Janni
9 Kotka Kaisa (83 min 25 Hartikainen Saana)
10 Kröger Aino
15 Auvinen Paula
18 Berg Neea
20 Toppinen Maarit
21 Kettunen Eeva (74 min 5 Mäkinen Emmi)
24 Vanhanen Ella (55 min 22 Jaakonaho Alisa)

Vaihtopenkki

5 Mäkinen Emmi
17 Kurtti Mira
19 Kettunen Elina
22 Jaakonaho Alisa
25 Hartikainen Saana
66 Sulku Elsa

Lue myös