Otteluisäntänä keskiviikkona Lähitapiola Pirkanmaa

Ilves kohtaa keskiviikkona kotiottelussaan PS Kemin. Otteluisäntänä matsissa toimii Ilveksen kumppani Lähitapiola Pirkanmaa.

Lähtiapiola palkitsee keskiviikkona ”Vakuuttavimman pelaajan” molemmista joukkueista Jopo-polkupyörillä. Lisäksi arvotaan Jopo-polkupyörä illan pelin päätteeksi kaikkien LähiTapiolan pisteellä arvontaan osallistuneiden kesken.


LähiTapiola Pirkanmaa on talouden, turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin neuvonantaja; luotettu kumppani, joka ottaa haltuun asiakkaidensa elämänkaaren kokonaisvaltaisesti ja ennakoiden. LähiTapiolan tavoitteena on tarjota omistaja-asiakkailleen ylivertaisia palveluita ja asiakaskokemuksia aina syntymättömästä lapsesta elämän loppuun saakka. Uusia palveluitamme ovat mm. TerveysHelppi, Urheilija- ja Kuntoilijaturva, lapsen vakavan sairauden vakuutus, Työterveysvakuutus sekä kesäkuussa markkinoille tuleva matalan kynnyksen Terveysvakuutus. Urheilijaturva on alan laajin urheiluvakuutus! Ota yhteyttä ja kysy lisää, puh. 03 3391 1200.

Haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana Sankarikoulutuksia eli elvytys- tai hätäensiapukoulutuksen 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle yhteistyössä SPR:n kanssa. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen. Liikennevakuututuksemme myös uudistui ja nyt voit saada jopa 80 % bonuksen kaikkiin autoihisi. Etusi voi olla satoja euroja vuodessa. Tutustu uusiin liikennevakuutuksen ominaisuuksiin ja laske hinta www.lahitapiola.fi/autovakuutus.

Haluamme panostaa toiminnassamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Meillä on noin 89 000 asiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Asiakkaanamme olet yksi omistajistamme. Asiat päätetään lähellä sinua ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää.

Ilves-PS Kemi ke 31.5. klo 18.30 Tammelan stadion
Ennakkoliput pääkatsomoon: https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/paakatsomo-ilves—ps-kemi-31-5–ke-klo-18-30

Ennakkoliput muut katsomot: https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/muut-katsomot-ilves—ps-kemi-31-5–ke-klo-18-30

Lue myös