Info Tammelan ottelutapahtumasta – ILVES-HJK la 16.6.

Tammelassa lauantaina jalkapallon juhlaa
Ilves ja HJK kohtaavat lauantaina Veikkausliigan huippuottelussa klo 18.30 alkaen. Tiedossa on, että futiksen ystäville on tarjolla hyvää futista ja hieno futisilta. 

Tietoa Tammelan järjestelyistä

– Tammelan stadionin Tammelantorin puoleinen portti sekä Wanhan postin anniskelualue aukeavat lauantaina 1,5 tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17.00.

– Muut Tammelan stadionin portit aukeavat lauantaina tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17.30. Samaan aikaan avautuvat myös stadionin palvelupisteet.

– Ilmaista makkaraa. Lauantain otteluisäntä Pirkan Opiskelija-asunnot – POAS jakaa 200 ensimmäiselle ilmaiset makkarat. Makkarat jaetaan klo 17.30 alkaen POAS:in pisteeltä, jonka löydät stadionin sisäpuolelta Tammelan koulun portin lähistöltä.

-Tule tapaamaan jalkapallotähti Mikael Soisaloa ennen ja jälkeen ottelua. Soisalo on haastattelussa ennen ottelua Wanhan postin terassilla noin klo 17.45.

-Median edustajille otteluun on pakollinen akkreditointi

– Ennakkolipunmyynti otteluun on käynnissä osoitteessa
https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo  Pääkatsomoliput on loppuunmyyty. Muut katsomot-lippuja on vielä hyvin jäljellä.

-Ennakkolippuja voit ostaa käteisellä Kortteliravintola Kivenheitosta (vain muut katsomot -lippuja)

– Lipunmyynti stadionin Tammelantorin puoleisella portilla alkaa kello 17.00. Lipunmyynti muilla porteilla alkaa kello 17.30. Muihin katsomoihin saat lippuja Kivenheiton, Tammelantorin ja Tammelan koulun porteilta. Salhojankadun portti on vieraskannattajaportti. Varatut ja noudettavat liput noudetaan Tammelantorin puoleiselta portilta

– Kaikilla sisäänpääsyporteilla käy maksuna korttimaksu, käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit, Virike-setelit sekä TyKy-Kuntoseteli +

– Kausikorteilla ja ennakkolipuilla pääsee sisään Kivenheiton, Tammelan torin ja Tammelan koulun porteilta

– Vieraskannattajakatsomoon on pääsy vain Salhojankadun portista. Stadionin sisällä ei ole mahdollista siirtyä katsomoiden välillä

– Kaikilla sisäänkäynneillä on turvatarkastus

– Stadionilla yleisöä palvelee viisi kioskipistettä, yhdeksän grillipistettä, neljä hodaripistettä, viisi anniskelualuetta, kaksi fanituotemyyntipistettä ja Guru’s Kitchen myyntivaunu. Palvelupisteiden tarkemmat sijainnit näet alla olevasta palvelukartasta

– Anniskelulain muutokset ovat tuoneet myös muutoksia stadionin anniskelupalveluihin. Tällä kaudella stadionin länsipäädyn katsomo on anniskelukatsomo, joten katsomoon ja länsipäätyyn on pääsy vain 18-vuotta täyttäneillä (vieraskannattajien alueella on myös oma katsomonosa alle 18-vuotiaille). Pääkatsomon itäpuolella sijaitsevalla hiekka-alueella on kaksi pientä anniskelukatsomoa, joihin on niin ikään pääsy vain 18-vuotta täyttäneillä. Lisäksi stadionin Kivenheiton kulmaan on rakennettu uusi anniskeluterassi, joka on vain 18-vuotta täyttäneille

– Tammelan stadionin anniskelupisteissä on lauantaina Happy Hour klo 18.00 asti

– Perjantain otteluisäntänä toimii Pirkan Opiskelija-asunnot – POAS.

POAS

Ilves ry:n aiemmin keväällä julkaisemaan mobiili-sovellukseen eli appiin julkaistiin Ilveksen edustusjoukkueen lisäosa. Lataamalla appin saat itsellesi tietoa Ilveksen uutisista, tapahtumista ja eduista. Kotiottelupäivinä appissa saatavilla etu- ja tarjouskuponkeja käytettäväksi stadionin palvelupisteillä. Lataa Ilves-appi Google Play Storesta tai Apple storesta. Seuraa uutisointiamme, niin saat lisätietoa appista.

-Muistathan, että lauantain Ilves-HJK ottelulipulla on ilmainen pääsy naisten Ilves-HJK peliin sunnuntaina! Nähdään viikonloppuna Tammelassa!

Tervetuloa viihtymään Tammelaan!

Lue myös