Otteluennakko: Pirkanmaan Derby, kevään kiihkein jalkapalloelämys!


Ilves on pitkään yksin huolehtinut Pirkanmaan edustamisesta suomalaisen jalkapalloilun huipulla, mutta rakas kiistakumppani FC Haka nousi jälleen vuosien tauon jälkeen takaisin Veikkausliigaan. Vallitsevan tilanteen vuoksi joukkueiden kohtaamista viheriöllä joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa, mutta virtuaalisesti joukkueet ottavat yhteen huomenna lauantaina.

Joukkueet ovat sisäisesti pelanneet karsintaotteluita selvittääkseen edustajansa tulevaan derbyyn. Ilveksestä paikan itselleen pelasivat Ilari Mettälä sekä Eemeli Raittinen ja Hakasta puolestaan Jacob Bushue ja Salomo Ojala.

Derbyn harjoitukset käynnissä torstaina Bar & Cafe Lategamessa

Ilves todennäköisesti lähtee otteluun erittäin hyökkäysvoittoisella pelillä. Sekä Mettälä että Raittinen omaavat tehokkaaseen hyökkäyspelaamiseen tarvittavat ominaisuudet ja huhut kertovat pelaajien harjoitellen erilaisia harhautuksia ja syöttökuvioita todella paljon.

Ilves-pelaajat ovat tyystin jättäneet päävalmentaja Jarkko Wissin ohjeineen pelin ulkopuolelle, joten tiiviistä koko joukkueen puolustuspelistä ei välttämättä keltapaitojen pelissä näy juuri mitään.

Tämä tietysti antaa Hakan pelaajille mahdollisuuden iskeä vastaiskuilla, sillä nousijajoukkue todennäköisesti lähtee melko puolustavalla taktiikalla peliin mukaan. Amerikkalaissyntyinen Bushue vannoo kovan työnteon nimeen, tietäen että menestyksen eteen on töitä tehtävä rajusti.

Hakaltakin löytyy toki tulivoimaa, kun Tampereelta palloiluoppinsa hankkinut Ojala pääsee taitojaan näyttämään. Terävänä viimeistelijänä tunnettu hyökkääjä pyrkii haistamaan vastaiskupaikat odottaen hyökkäävän Ilveksen tekevän virheen.

Paikallisottelut ovat aina myös enemmän tai vähemmän hermosotaa pelaajien välillä. Verbaalista psyykkausta todennäköisesti nähdään niin ennen lauantaita pelaajien sometileillä, kuten pelipäivänä konsolien ääressä.

Luvassa on siis viihdyttävää konsolijalkapalloa ja panoksena Pirkanmaan herruus! Hyökkäysvoittoinen ja iloinen pelaaminen on kunniassaan, joten katsojille on luvassa todella paljon mielenkiintoista seurattavaa.

Otteluthan näkyvät livenä Youtubessa. Seuraamista varten tarvitaan suora linkki, jonka puolestaan saa ostamalla 5 (viiden) euron arvoisen pääsylipun. Liput myynnissä lauantaihin kello 12.00 saakka. Osta omasi nyt https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/yleisoennatys-tyhjille-katsomoille-ilves—fc-haka-la-25-4-

Osallistu keskusteluun ottelun aikana Twitterissä! Poimimme livelähetykseen twiittejä, joissa on käytetty tunnistetta #kaikkienaikojenderby , #ilves tai #fchaka. 

HUOM! Linkki otteluun lähetetään massapostituksena lauantaina kello 15.30 mennessä. Jos olet ostanut lipun, mutta sitä ei löydy sähköposteistasi kello 15.30, tarkistathan myös roskapostikansiosi. Jos linkkiä ei sittenkään löydy, laita sähköpostia pikaisesti osoitteeseen juha.soukka@ilves.fi. 

Ottelu toteutetaan yhteistyössä FC Hakan ja Bar & Cafe Lategamen kanssa. Pelikahvila ja baari Lategame löytyy osoitteesta Kuninkaankatu 19. 

Lue myös