Otteluennakko Ilves – TPS

Maaottelutauko on ohi ja Ilves palaa tosi toimii keskiviikkoiltana, kun vastustajaksi Tammelan Stadionille saapuu TPS. Samat joukkueet kohtasivat juuri ennen taukoa Turussa. Tässä ottelussa TPS oli parempi luvuin 1-0.

Helteisellä yläkentällä pelattu ottelu oli melko tasainen, vaikka Ilveksellä oli vaikeuksia oman hyökkäyspelin kanssa. ”Edellinen TPS-ottelu oli meille todella vaikea. Missään vaiheessa ei päästy omaan hyökkäyspeliin sisälle ja peli olikin tosi vähäpaikkainen keskialueen vääntö”, kommentoi päävalmentaja Lepistö edellistä TPS ottelua. TPS majailee sarjataulukossa kuudennella sijalla kolmen pisteen kaulalla Ilvekseen. Ilveksellä on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Edellisessä ottelussa Ilves jäi nollille ja eikä TPS tule varmasti päästämään Ilvestä helpolla maalipaikoille Tammelassakaan. TPS:llä on todella hyvä puolustuslinja, josta löytyy kokeneita liigapelaajaa kuten Emma Santamäki ja Mira Uronen. Myös maalivahti Siiri Välimaa on ollut varma maalillaan koko alkukauden. Hyvästä puolustuspelaamisesta kertoo myös se, että TPS on päästänyt toiseksi vähiten maaleja Naisten Liigassa alkukauden aikana.

Ilves lähtee otteluun levänneenä ja valmiina. ”Viikon verran huilattiin tiukan jakson jälkeen ja nyt päästään tuoreina alkavaan otteluruuhkaan. TPS oli meitä yhden maalin verran parempi ja sitä lähdemme muuttamaan Tammelaan. Juoksuvoiman ja tahtotilan on oltava kovalla tasolla Turkulaisia vastaan. Panokset kovenee ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä miten se vaikuttaa kehenkin. Huiput nauttivat huippupeleistä ja saavat parhaansa irti kun sitä tarvitaan. Voitosta lähdetään pelaamaan”, ennakoi Lepistö keskiviikon kamppailua.

Naisten Liigassa järjestetään tänä vuonna #naistenliigatekeehyvää -kampanja. Ilves pelaa oman hyväntekeväisyys ottelunsa heinäkuun 27. päivä (Ilves – Tips).  Hyväntekeväisyys kohteeksi valikoitua Lastenklinikan tuki ry ja tarkemmin uudet lelut uudelle Lastenklinikalle.  Kaikissa seuraavissa neljässä kotipeleissä on mahdollista lahjoittaa rahaa lelukassaa varten. Lippaan löytyvät sisääntulon ja myyntipisteisiin yhteydestä.

Lue lisää #naistenliigatekeehyvää kampanjasta ja Ilveksen vierailusta Lastenklinikalle: https://ilveksennaiset.fi/ilves-tips-hyvantekevaisyysottelun-27-7-kohteena-tampereen-lastenklinikan-tuki-ry-naistenliigatekeehyvaa/

Lue myös