Otteluennakko: Ilves – TPS

Ilves avasi alaloppusarjan viime viikonloppuna murskavoitolla IK Myranista. Tulevana lauantaina jatketaan alaloppusarjaa kotona Tammelan stadionilla. Sillon vastassa ensimmäisellä kierroksella myös voiton ottanut TPS.

TPS oli pitkään kiinni myös yläloppusarjssa, mutta hieman alavireinen loppu alkusarjassa ajoi joukkueen alaloppusarjaan. Alaloppusarjan TPS aloitti hyvin ottaen 2-3 vieravoiton viImehetken voittomaalilla ONS:sta. ”TPS on ollut meillä tällä kaudella vaikea vastustaja, emmekä heitä alkusarjassa kyenneet voittamaan. Siinä on aivan tarpeeksi tavoitetta lähteä korjaamaan tuota tilastoa. TPS puolustaa tiiviisti joukkueena ja hyökkäyspäästä löytyy nopeutta ja röyhkeyttä. Heillä on hyvä ja tasainen pelaajamateriaali ilman suuria tähtiä tai heikkouksia”, ennakoi päävalmentaja Mika Lahtinen tulevaa ottelua.

Ilveksellä on selkeä tavoite olla paras joukkue alaloppusarjassa. Ensimmäisestä ottelusta ei jätetty mitään seliteltävää vaan joukkue näytti osaamisensa ottamalla komean 1-6 vierasvoiton IK Myranista. ”Viime viikon Myran ottelu oli meiltä erittäin vahva esitys ja lähdemme siitä, että pidämme tason vähintään yhtä korkealla myös lauantaina. Ottelussa tuli paljon onnistumisia sekä puolustuspelin, että hyökkäyspelin suhteen ja tasomme pysyi koko ottelun ajan korkealla eikä notkahdusta nähty edes siinä vaiheessa, kun ottelu oli jo ratkennut”, kommentoi Lahtinen ottelua IK Myrania vastaan. Vahvassa maalivireessä tällä kaudella ollut Roosa Tuominen viimeisteli ottelussa hattutempun nostaen tämän kauden maalimääränsä nyt jo 10 osumaan.

Ilves on valmis jatkamaan hyviä otteita ja jahtamaan ensimmäistä voittoaan TPS:stä tällä kaudella: ”Mikäli mielimme päästä tavoitteeseemme, joka on alaloppusarjan voitto niin meidän on myös TPS kyettävä voittamaan alaloppusarjan aikana. Lauantaina on tarkoitus nähdä jälleen aktiivinen ja taisteleva Ilves. Meillä on joukkueessa riittävästi laatua. Kysymys on siitä, miten pystymme joukkueena yhdessä olemaan vahva ja sitä kautta tuomaan myös jokaisen yksilöosaamista esille” kommentoi Lahtinen.

Ilves – TPS 14.9. klo 15:00 Tammelan Stadion
Liput 7 € / 5 €

Lue myös