Otteluennakko: Ilves – TiPS – keltavihreät hakevat kauden avausvoittoaan

Joukkuekuva ottelusta Ilves – HJK. Kuva: Jimi Soinila.

Kansallisen Liigan ja samalla kesäkuun kolmas ottelu pyörähtää käyntiin sunnuntaina kello 15. Keltavihreät ovat saaneet heti kauden alkuun vastaansa kovat vastustajat, kun viime kauden liigan runkosarjan kolmonen ja lopulta yläloppuloppusarjan neljänneksi sijoittunut TiPS saapuu Tammelaan sunnuntaina. Viime kauden kakkosta Honkaa vastaan pelattiin Espoossa 1-1 ja hallitseva mestari HJK onnistui viemään pisteet 1-2 lukemin.

Vantaalaiset taas avasivat kautensa saarella, pelaten 1-1 tasapelin Åland Unitedin kanssa. Ennen juhannusta TiPS kaatoi juurikin Hongan kotonaan osumin 3-1.

Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäs, vantaalaiset ovat puolestaan sijalla kolme.

Ilveksen varakapteeni Julie ”Pulla” Forss tiedostaa myös realiteetit: ”Kaks peliä pelattu ja yks piste saatu, joten tavoitteet on korkeella sunnuntaina. Meillä on ollu hyvä reeniviikko ja pelaajista on näkyny taistelutahto. Innolla ootetaan sunnuntaita!”

Mitä luulet, kuka tekee teidän kauden kolmannen maalin? Roosa Tuominen ja Tuuli Enkkilä ovat tehneet kaksi ensimmäistä.

Moona (Talka) todennäkösesti!  Hän pelas TiPSissa viime kaudella.”

Talkalta tosiaan löytyy kokemusta Tikkurilasta. Luotetaan siihen, että Talka ja kumppanit pystyvät iskemään voittoon tarvittavat osumat sunnuntaina Tammelassa.

Liput otteluun ovat 7/5 euroa. Lippuja saa portilta niin käteisellä kuin kortillakin. Ottelun voi katsoa myös Ruutu+ -palvelusta. Ruutu+:n tarjous, kolme kuukautta hintaan 24,95 on edelleen voimassa: https://kauppa.ruutu.fi/kansallinen_ilves.

Ilves – TiPS kello 15 alkaen Tammelan stadionilla. Tervetuloa kannustamaan keltavihreä kotijoukkue kauden avausvoittoon!

Lue myös