Otteluennakko Ilves – Tips

Ilves kohtaa lauantaina Tips:n Tammelan Stadionilla klo 15:00. Ottelu on #naistenliigateekeehyvää -kampanjan hyväntekeväisyysottelu. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu ja kaikki tuotot lahjoitetaan lelukassaan, jolla hankitaan leluja Lastenklinikalle. Ottelutapahtuman yhteydessä on myös tapahtumatori, josta löytyy paljon hauskaa tekemistä koko perheelle.

Ilves ja Tips kohtaavat jo toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa Tikkurilassa Tips oli parempi luvuin 1-0. Tips:n kausi on mennyt erittäin hyvin ja joukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja taistelee tiukasti mitalista. Tips:llä on erinomainen nuori joukkue, joka on pelannut useita vuosia yhdessä. Se näkyy heidän pelaamisessaankin, sillä heidän joukkuepelaamisensa on todella tasokasta. Ilves saakin tehdä täyden päivätyön pitääkseen pisteet Tampereella.

FC Honka ottelun jäkeen Ilves on keskittynyt kehittämään puolustuspelaamistaan ja on valmis kohtamaan Tips:n.
”Edessä on hyvä ottelu Tammelassa. Vastassa Tips, jonka tarinaa voi tietyiltä osin verrata omaan tarinaamme. Nuori joukkue, joka on täksi kaudeksi löytänyt oman tavan voittaa pelejä. Oma tarinamme taas ottaa yhden askeleen eteenpäin ja olemme valmiita kamppailemaan voitosta. Vaikean jakson keskellä jokainen yksittäinen hyvä suoritus voi olla käänteen tekevä. Koko joukkueella on valtava voitontahto ja sen pitää näkyä myös pelissä. Toisaalta meidän pitää pystyä säilyttämään maltti ja puolustamaan koko joukkueena yhtenäisesti. Pelaajat vaikuttavat pirteämmiltä, kun ruuhka on helpottanut joten odotettavissa on vauhdikas ja jännittävä peli”. ennakoi Ilveksen päävalmentaja Lepistö ottelua. 

Lue myös