Otteluennakko: Ilves-TiPS

Huomenna sunnuntaina Ilves kohtaa toistamiseen tämän viikon aikana Tikkurilan palloseuran. Ensimmäinen kohtaaminen Tikkurilassa päättyi vierailijoiden 1-2 voittoon ja näin kolme pistettä matkasi Tampereelle. Tästä syystä huomenna 12.8.2018 tullaan Tammelassa varmasti näkemään ärsytetty tikkurilaisjoukkue, joka halajaa ryöstää pisteet Tammelasta. Ottelu alkaa kello 16.00.

Molemmille joukkueille sunnuntain ottelu on tärkeä. Kummankaan joukkueen kausi ei ole mennyt kuten ennakolta olisi toivottu. Nousija joukkueen TiPS, joukkue koostuu pääasiallisesti nuorista pelureista, vaikka nyt viimeisten viikkojen aikana ovatkin vahvistaneet rivejään mm. Soo Adekwagh, joka esiintyi edellisessä kohtaamisessa ensimmäistä kertaa Tikkurilassa. Käytännössä TiPS tulee jatkamaan runkosarjan päätyttyä pelejään alaloppusarjassa. TiPS on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä yhdeksällä pisteellä.

Ilveksen näkökulmasta ottelu on elintärkeä, sillä pelissä pelataan ala-/yläloppusarjapaikasta. Vaikka kaikki ei olekaan enää Ilveksellä omissa käsissään, niin voiton avulla edelleen toivo yläloppusarjapaikasta eläisi. Ilves on tällä seitsemäntenä sarjassa ja on saalistanut 14 pistettä. Matkaa kuudentena olevaan TPS:ään on viisi pistettä, mutta Ilveksellä on vielä kaksi peliä pelaamatta, kun TPS kohtaa runkosarjan päätöskierroksella kotonaan HJK:n. Näin ollen kahdella voitolla Ilves kipuaisi pisteellä TPS:n ohi ja ottaisi yläloppusarjapaikan, olettaen tietenkin, että HJK käy onnistuneella ryöstöretkellä Turussa.

Tule siis seuraamaan ja kannustamaan Ilveksen naiset voittoon runkosarjan viimeisessä kotiottelussa nyt sunnuntaina 12.8.2018 klo 16.00 Tammelaan.

Lue myös