Otteluennakko: Ilves – PK-35

Ilveksen naiset palaavat tulevana lauantaina 21.7. Tammelaan kahden vieraspelin jälkeen. Vieraaksi Tammelaan saapuu PK-35 Vantaa, joka on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä 28 pisteellä. Ottelu alkaa kello 16.00.

Edellinen kohtaaminen Vantaalla oli Ilvekseltä vahvaa esitystä ja Ilves onnistui hyvin nollaamaan PK-35 Vantaan yritykset. Ottelussa päädyttiinkin maalittomaan tasapeliin ja pisteiden tasaamiseen. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon.

Viimeisestä kahdesta vierasottelusta Ilveksellä on saldona kolme pistettä. Ilves kävi hakemassa vakuuttavan 5-0 voiton Kuopiosta Pallokissoista, mutta kärsi karvaan 2-0 tappion FC Hongan vieraana Espoossa. Vastaavasti PK-35:n saldo viimeisestä kahdesta edellisestä ottelusta on kolme pistettä. Kotonaan PK-35 kuritti ONS:ia vakuuttavasti 6-1, mutta vieraissa kärsi yllätystappion JyPK:iä vastaan 3-1. Näin ollen molemmat joukkueet varmasti haluavat katkaista orastavan tappioputken ja kentällä tullaan näkemään tiukkaa vääntöä.

Ilveksen vastuuvalmentaja Ville Väisänen kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti: ”Edessä kova ja helteinen ottelu. Pk-35 on yksi sarjan kestosuosikeista, eikä tämä kausi ole poikkeus. On varmaa, että tuleva vastustaja tulee sisuuntuneena kärsittyään tappion edelkiaellä kierroksella tulikuumalle JyPKille. Edellinen kohtaaminen Vantaalla oli tasainen ja päättyikin 0-0 tasapeliin. Nyt lähdemme rohkeasti kotikentällä haastamaan Väisäsen Jarin hyvin valmennetun ryhmän ja tarjoamaan kotiyleisölle viihdyttävä ottelu.

Ilves taistelee tällä hetkellä yläloppusarjan paikasta. Ilves on TPS:ää kaksi peliä jäljessä ja neljä pistettä. Kaikkiaan pelejä on vielä jäljellä viisi, ennen kuin runkosarja on taputeltu.

Tule kannustamaan Ilves lauantaina 21.7. klo 16.00 voittoon PK-35 Vantaasta.

Lue myös