Otteluennakko: Ilves-Pallokissat

Huomenna lauantaina 14.4.2018 Kaupin tekonurmella ottavat mittaa toisistaan naisten liigan kolmannella kierroksella Ilves ja Pallokissat Kuopiosta. Ottelu alkaa klo 16.00.

Maajoukkuetauon Ilves on harjoitellut hieman pienemmällä ringillä, sillä edustustehtävissä nuorisomaajoukkueissa sekä b-maajoukkueessa oli yhteensä kymmenen Ilveksen pelaajaa. Vaikka edustustehtävissä olikin useampia Ilves pelureita, harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki ja ollaan päästy harjoittelemaan niitä asioita, joita pelin kehittämiseen on tarvittu. Ottelua edeltävä viikko ollaankin päästy harjoittelemaan täydellä rosterilla, joten valmistautuminen peliin on sujunut positiivissa merkeissä.

Pallokissat ovat aloittaneet sarjan tappiolla ja tasapelillä. Ilves ja Pallokissat ovat siis keränneet kahdessa edellisessä ottelussa vastaavan pistepotin. Odotettavissa onkin tiukka ottelu. Edellisellä kierroksella Pallokissat osoittivat kotiottelussaan taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta, sillä he nousivat nousten kahden maalin taka-ajosta tasatulokseen JyPK:iä vastaan.

Tule katsomaan Ilveksen nykykunto lauantaina 14.4.2018 klo 16.00 alkavaan otteluun Pallokissoja vastaan

Lue myös