Otteluennakko Ilves – ONS


Tiivis pelitahti jatkuu. Ilves kohtaa tulevana lauantaina kotona Tammelassa ONS Oulusta. Ilveksen kauden avauksessa huhtikuulla Oulussa Ilves oli parempi ottelussa lukemin 2-3.

ONS:n kausi on ollut hankala. Joukkue majailee sarjan viimeisenä ja täten myös sarjasta putoajan paikalla. Joukkue koki useita pahoja loukkaantumisia ja menetti täten avainpelaajia sairastuvalle jo heti ennen kausi ehti kunnolla alkaa. He saivat tuokokuun alussa muutaman ulkomaalaisvahvistuksen, mutta peli on silti ollut hankalaa. Suuria vaikeuksia on ollut etenkin hyökkäyspäässä. ONS ei ole onnistunut maalinteossa edelliseen kuuteen otteluun. Tammelaan sapuu varmasti aggressiivinen ONS. Jokainen lisäpiste on heille arvokas sillä matkaa karsijan paikkaan on kuitenkin ainoastaan kaksi pistettä.

Viikolla Ilveksellä oli hankala reissu Jyväskylään, mutta siitä on otettu opiksi ja Ilves on taas valmiina iskemään ONS vastaan. Tuleva vastustaja on opiskeltu hyvin ja Ilves on valmiina ottamaan voiton ottelusta. ”Tosi vaikean JyPK-pelin jälkeen taas lähdetään kirkastamaan esityksiä. ONS on parantanut tosi paljon peliään ja uusien hankintojen myötä koko joukkue pelaa nyt paremmin. Åland oli ihmeissään ONS-prässin alla pelin alussa, mutta sai maalin erikoistilanteesta. Hereillä pitää olla eikä mihinkään ennakkoasenteisiin ole varaa. Toisaalta meille on tullut jo tavaksi olla todella terävänä huonon pelin jälkeen ja tätä haetaan tietysti taas. ONS:lta löytyy hyvää erikoistilanneosaamista sekä nopeita hyökkääjiä,nämä haluamme ottaa pois. Omaan peliin pääsemme kiinni maltilla ja järkevällä tekemisellä. Voitto on tavoitteena ja sitä lähdemme saalistamaan. Toivottavasti yleisö löytää tueksemme taas sankoin joukoin”, kommentoi päävalmentaja Mikko Lepistö tulevaa ottelua. 

Ilves taistelee edelleen yläloppusarjapaikasta. Sarjan kuudessija on ainoastaan kolmen pisteen päässä. Kokoonpanosta varmuudella pois on Jypk-ottelussa punaisen kortin saanut Kaisa Juvonen. 

Naisten Liigassa järjestetään tänä vuonna #naistenliigatekeehyvää -kampanja. Ilves pelaa oman hyväntekeväisyys ottelunsa heinäkuun 27. päivä (Ilves – Tips).  Hyväntekeväisyys kohteeksi valikoitua Lastenklinikan tuki ry ja tarkemmin uudet lelut uudelle Lastenklinikalle.  Kaikissa seuraavissa  kotipeleissä on mahdollista lahjoittaa rahaa lelukassaa varten. Lippaan löytyvät sisääntulon ja myyntipisteisiin yhteydestä.

Lue myös