Otteluennakko: Ilves – ONS

Tulevana lauantaina Ilves saa vieraita kotiluolaansa Oulusta, kun ONS:n ja Ilveksen välinen ottelu pelataan Tammelan vihreällä veralla. Ottelu alkaa klo 13.00.

Useamman ottelun mittaiseksi venynyt evakkoretki päättyy lauantaina, kun Ilves pääsee kohtaamaan ONS:n omassa kotiluolassaan, Tamelassa. Äitienpäiväviikonloppu oli Ilveksen osalta vapaa, sillä silloin alunperin otteluohjelmassa komeili ottelu TiPS:iä vastaan, mutta U17-tyttöjen EM-lopputurnauksen takia ottelu siirrettiin tulevaisuuteen. Näin ollen Ilves pääsee tuorein jaloin kohtaamaan ONS:n.

Ilveksen valmistautuminen otteluun on sujunut treenikentillä mallikkaasti ja on päästy myös treeneissä tutustumaan nurmen saloihin.

”Mukava saada tuttu ONS tänne vieraaksi. Koivikon Kari on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä ja ONS onkin parantanut peliänsä tasaisesti.Meillä on vielä muutama loukkaantuminen harminamme, mutta joukkueessa on hyvä vireystila ja usko omaan tekemiseen ei ole horjunut. Mahtava päästä suomen yhdelle hienoimmalle stadionille jälleen pelaamaan, Tammelaan. Toivottavasti saadaan suuri kotiyleisö meitä kannustamaan.” kommentoi tulevaa ottelua Ilveksen vastuuvalmentaja Ville Väisänen.

Viime otteluissa ONS on esittänyt vahvoja otteita ja kärsikin viime viikonloppuna niukan tappion kotikentällään HJK:ta vastaan.

Lue myös