Otteluennakko Ilves – Jypk

Ilves palasi sunnuntaina Alavetelistä mukanaan yksi piste. Se peli on jo ehditty käsitellä ja katseet käännetty tuleviin koitoksiin Jypk vastaan. Ensimmäisenä pelataan kotona Tammelassa perjantaina 5.7. klo 19 ja samat joukkueet kohtaavat 9.7. puolestaan Jyväskylässä.

Jypk on sarjataulukossa Ilveksen yläpuolella kaksi pistettä Ilvestä edellä, joten tarjolla on Ilvekselle erittäin arvokkaat pisteet. Jypk pelaa erittäin fyysistä jalkapalloa, johon nuoren Ilves joukkueen pitää pystyä vastaamaan ensimmäisestä minuutista alkaen. Erityisen tarkkana tulee olla hyökkääjä Henna-Riikka Honkasen kanssa, joka on iskenyt jo kuusi maalia tällä kaudella. Honkanen on erittäin monipuolinen hyökkääjä, mutta myös vaarallinen erikoistilannepelaaja.

Ilves on saanut sairastuvalta useita pelaajia takaisin ja se onkin mahdollistanut pelaajien kierrättämistä tiiviissä pelitahdissa. Ilves on siis valmiina Jypk taistoihin. ”Kaksi tiukkaa peliä edessä ja ensimmäinen luku kirjoitetaan nyt. Joukkueen peli näytti taas paremmalta IK Myrania vastaan hieman vaikeamman jakson jälkeen. Omaa peliä parantamalla, radikaaleja virheitä karsimalla ja uskalluksella voittaa mikä vaan on meille mahdollista. Joukkue voi hyvin ja edelliset pelit ovat nyt käsiteltyjä. Meillä on taas uusi  mahdollisuus ja aiomme taistella pisteistä loppuun asti”, kommentoi päävalmentaja Mikko Lepistö ensimmäisen Jypk ottelun alla. 

Naisten Liigassa järjestetään tänä vuonna #naistenliigatekeehyvää -kampanja. Ilves pelaa oman hyväntekeväisyys ottelunsa heinäkuun 27. päivä (Ilves – Tips).  Hyväntekeväisyys kohteeksi valikoitua Lastenklinikan tuki ry ja tarkemmin uudet lelut uudelle Lastenklinikalle.  Kaikissa seuraavissa kolmessa kotipeleissä on mahdollista lahjoittaa rahaa lelukassaa varten. Lippaan löytyvät sisääntulon ja myyntipisteisiin yhteydestä.

Lue lisää #naistenliigatekeehyvää kampanjasta ja Ilveksen vierailusta Lastenklinikalle: https://ilveksennaiset.fi/ilves-tips-hyvantekevaisyysottelun-27-7-kohteena-tampereen-lastenklinikan-tuki-ry-naistenliigatekeehyvaa/

Lue myös