Otteluennakko: Ilves – JyPK

Huomenna torstaina 21.6.2018 Ilves saa vieraita Jyväskylästä, kun Ilves ja JyPK ottavat mittaa toisistaan Tammelan samettisella nurmella. Ottelu alkaa klo 18.30.

JyPK ja Ilves ovat toisilleen tuttuja joukkueita, ja molemmilla on varmasti tuoreessa muistissa muutama  viikko sitten Ilveksen vierailiu JyPK:n vieraana Vaajakoskella. Tämä vierailu päättyi JyPK:n iloitsemiseen, sillä Ilveksellä oli kotiin tuomisina 4-0 tappio ja näin ollen nolla pistettä.

JyPK on viimeisillä kierroksilla löytänyt oivan maalivireen ja tehtaillut viimeiseen kolmeen otteluun 14 maalia ja päästäen vain 3. Näin ollen voitaneen todeta, että JyPK on tällä hetkellä melkoisessa vireessä. Ilves leirissä ollaankin käyty otteluvideoita läpi, jotta on löydetty keino katkaista JyPK:n voittoputki.

Ilvekselle kulunut kausi on ollut haastava. Tiukkoja yhden maalin tappioita, jotka ovat ratkenneet liian usein otteluiden viime minuuteilla. Edellisellä kierroksella Ilves taipui tiukan taiston jälkeen kotonaan HJK:lle. Tämä ottelu käsiteltiin heti maanantaina ja katseet käännettiin kohti tulevaa ottelua. Harjoituksissa ollaan valmistauduttu hyvin tulevaan koitokseen. Tulevan ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi joutuu huilaamaan Iida Laakkonen. 

Hyvä ja kova ottelu jälleen edessä. JyPK on tällä hetkellä liigan ’kuumimpia’ joukkueita voitettuaan viimeiset kolme ottelua tehden niissä peräti 14 maalia, maalipörssiä johtavan Rochin johdolla. Me tiedetään JyPKin pelitapa hyvin ja koetetaankin onnistua omassa pelissämme samalla, kun pyrimme eliminoimaan heidän maaliahneet hyökkääjät.” maalailee Ville Väisänen.

Tervetuloa katsomaan Tammelaan tiukkaa ottelua.

Lue myös