Otteluennakko Ilves – IK Myran

Ilveksen pelit jatkuvat Helatorstaina, kun Tammelan viheriölle vieraaksi saapuu IK Myran. Ottelu alkaa klo 16 ja on Futis-Liigan kutsuottelu eli kaikki Futis-Liiga pelaajat on kutsuttu katsomaan naisten ottelua. 

Sarjanousija IK Myranin alkukausi on ollut vaihteleva – seitsemästä pelatusta ottelusta he ovat ottaneen kaksi voittoa ja hävinneet viisi. Sarja-avauksessa Myran nappasi komean 2-1 kotivoiton Kupsista ja viime viikonloppuna kaatui ONS. Ilves kohtasi IK Myranin jo harjoituskaudella, jolloin pisteet tasattiin luvin 1-1.

Myran on taitava joukkue, jossa on hyviä yksilöitä, joiden kanssa Ilvesläiset saavat olla tarkkana. Hyökkääjä Sofia Matikainen on iskenyt jo neljä maalia tällä kaudella. Myös puolustuslinjaan on saatu vahvistuksia, kun FC Hongastakin tuttu toppari Janni Laakso liittyi Myranin joukkueeseen.

Lähtökohta otteluun on molempien joukkueiden kannalta kannalta mielenkiintoinen. Ilves starttaa otteluun liigan jumbopaikalta yläpuolellaan IK Myran. Ilves taisteli arvokkaan pisteen Ahvenanmaalta viime viikonloppua. Myös peelajosastolta tulee positiivisia uutisia sillä loukkaantuneita pelaajia on saatu takaisin rinkiin, joten vaihtoehtoja peluutukselle on nyt enemmän. Ensimmäistä kerta joukkueen kokoonpanossa nähdään myös USA:sta kesäksi suomeen tullut keskikenttäpelaaja Sara Kattainen. 

Myös päävalmentaja Lepistö tietää, että Myrania vastaan ei tulla saamaan mitään ilmaiseksi, mutta joukkue on jälleen valmis taistelemaan ja ottamaan kolme pistettä: ”Odotettavissa jännä matsi. Myran on osoittanut olevansa todella hyvä sarjanousija ja se näkyy pisteissä. Emme ole missään nimessä aliarvioimassa vastustajaa. Myran puolustaa hyvin ja iskee terävästi vastaan. Joukkueen Amerikkalaisvahvistukset ovat hyviä vahvistuksia joukkueelle. Haluamme saada pelin flown kulkemaan meille suotuisasti ja tässä puolustaminen näyttelee suurta roolia.
Haaste on iso ja jaossa kolme pistettä. Aiomme olla valmiina, kun pilli soi.”

Tervetuloa tammelaan Helatorstaina! 

Pääsyliput  
Aikuiset: 7 € 
Lapset 7-15 -vuotiaat, eläkeläiset ja opiskelijat: 5 € (oikeus alennukseen todistettava). 
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. 

Lue myös