Otteluennakko Ilves – HJK

Ilves pääsee vihdoin kotikentälleen Tammelan Stadionille, kun keskiviikkoiltana klo 19:00 vastaan asettuu sarjakärki HJK.

Kahden vierasottelut jälkeen Ilves pääsee pelaamaan taas kotiyleisön eteen. Lauantaina Ilves koki harmittavan tappion Kupsia vastaan. Pelissä oli kuitenkin paljon hyvää ja joukkueen pelaaminen kehittyy koko ajan: ”Virhealttius kasvaa, kun haluaa tehdä peliä, mutta yritämme jatkossa tehdä virheet niille sopivammilla alueilla. Koko ajan pelaamme kuitenkin nousevalla käyrällä ja se lupaa hyvää tulevaan”, kommentoi päävalmentaja Lepistö Kups pelin jälkeen.

Ilves onnistui myös luomaan useita erinomaisia maalipaikkoja Kupsia vastaan niin kuin muutamassa aikaisemmassakin ottelussa. Jatkossa kuitenkin tulee myös onnistua viimeistelyssä vielä paremmin, jotta pisteet jäävät keltapaidoille.

Ilves lähtee ennakkoluulottomasti haastamaan Klubin. Ottihan Ilves talven harjoitusottelussa HJK:sta komean voiton.
Joukkueen kapteenistoon kuuluva Julie Forss odottaa jo keskiviikon ottelua: ”Ootan jo keskiviikkoo kun päästää vihdoin Tammelaan pelaan, meillä on myös takana kaks tiukkaa tappioo joten nälkä on kova. Reeneissä on hyvä meininki ja aikasempia pelejä on katottu klipeistä että voidaan parantaa kehityskohteita ja ottaa niitä pisteitä joten varmasti nähään jännittävä ja tasanen peli Tammelassa.”

HJK voittamattomana Tampereelle

HJK on Naisten Liigan ehdoton mestarisuosikki tälle kaudelle ja onkin aloittanut kauden erittäin vahvasti voittaen kaikki pelaamansa seitsemän ottelua. HJK:n rinki on erittäin laadukas ja laaja. Joukkue on täynnä nimekkäitä pelaajia, joka mahdollistaa myös pelaajien kierrättämistä. Jutta Rantala on onnistunut tekemään jo seitsemän maalia tällä kaudella, joten Ilves puolustus saa olla erittäin tarkkana hänen kanssaan.

Ottelun mielenkiintoa Tamperelaisittain lisää se, että HJK:ssa pelaa useita entisiä Ilves pelaajia: Maaria Roth, Elina Myllymäki, Nea Lehtola ja Emmaliina Tulkki.

Pääsyliput  
Aikuiset: 7 € 
Lapset 7-15 -vuotiaat, eläkeläiset ja opiskelijat: 5 € (oikeus alennukseen todistettava). 
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. 

Lue myös