Otteluennakko: Ilves-HJK

Naisten liigan sarjajohtaja HJK saapuu Ilveksen vieraaksi Tammelaan huomenna sunnuntaina. Ottelun alkuvihellys kuullaan kello 16.00.

Huominen ottelu on molemmille joukkueille ensimmäinen maaottelutauon jälkeen. Maaottelutauolla HJK:n joukkueesta Suomea oli edustamassa muutama pelaaja. Ilveksen vahvuudesta oli Sanni ja Roosa alle 18 vuotiaiden maajoukkueen mukana. Muuten Ilveksellä on hyvä harjoitusrupeama takana. Ja näin huomiseen HJK otteluun päästään hyvin valmistautuneina.

Ensimmäisellä kierroksella Ilves ja HJK kohtasivat Telia 5G areenalla, jossa HJK oli 1-0 parempi ottelun viimehetken maalillaan. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. HJK on tällä hetkellä sarjakärjessä neljän pisteen karkumatkalla FC Honkaan nähden ja Ilves taistelee yläloppusarjapaikasta TPS:n kanssa, piste-eron ollessa TPS:n hyväksi yksi piste.

Ennen maaottelutaukoa HJK kävi hakemassa TiPS vieraana 0-1 voiton. Tässä ottelussa näkyi HJK:n kokemus, ja luottaminen omaan tekemiseen, sillä vastaavasti kuin Ilveksen ja HJK:n ensimmäisessä kohtaamisessa, HJK teki ottelun voittomaalin yliajalla.

HJK:n olleen voitokkaana edellisessä ottelussaan, niin Ilveksen voittoputken katkaisi Vaajakoskella pelatussa ottelussa JyPK. Ilves kärsi kyseisessä ottelussa 4-0 tappion. Kyseinen peli on nyt unohdettu ja siitä otettu oppia ja valmistauduttu tulevaan koitokseen. Näin sunnuntaina Tammelassa nähdäänkin voitonhaluinen Ilves joukkue.

Taas on tovi kulunut, kun viimeksi oltiin koti-Tammelassa ja on mahtava päästä jälleen sinne pelaamaan. Superviikonloppu huipentuu sarjajohtajan kohtaamiseen. HJK on ollut tasaisen varma suorittaja tällä kaudella ja vaikea voitettava. Meillä on vakaa tarkoitus onnistua murtaa tällä hetkellä sarjan kovin puolustus ja samalla onnistua koko joukkueen puolustuspelaamisessa. Edellinen kohtaaminen Helsingissä jätti karvaan maun viime minuutin tappiolla, joten koko joukkue on varmasti nälkäinen ’Klubin’ kohtaamiseen. Toivotaan, että paikalle saapuu Naisten Liigan ennätysyleisö.” tulevaa ottelua kommentoi Ilveksen vastuuvalmentaja Ville Väisänen.

Lue myös