Otteluennakko: Ilves – Åland United

Ryöstöretki Vantaalle onnistui, ja Ilves palasi Vantaalta takaisin Tampereelle yhden pisteen rikkaampana. Vieraspelin jälkeen Ilveksen naiset astelevat kotiyleisön eteen lauantaina 5.5. klo 16.00, kun vastaan tulee Åland United. Aiemmat kotiottelut Ilves on pelannut Kauppi 2:lla, mutta nyt nurmi on kunnossa ja ottelu pelataankin Ratinan nurmella.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, sillä Åland United otti kotonaan edellisessä ottelussa hallitsevalta mestarilta täyden pistepotin ja saarelaisten peli on mennyt eteenpäin viimeisissä otteluissa. Saarelaiset kokivat karvaan tappion kotikentällään ONS:ia vastaan, mutta kokosivat rivinsä FC Honkaa vastaan, jonka hoitivat tyylikkäästi 2-1 itselleen. Samalla Honka koki ensimmäisen pistemenetyksen kuluvalla kaudella.

Ilveksellä on myös hyvä nousuvire siipien alla, sillä Honkaa vastaan Ilves esitti mallikkaan pelin, vaikkei tästä pelistä pisteitä saanutkaan haalittua itselleen. Sama vire jatkui vieraspelissä PK-35 Vantaata vastaan, josta Ilves taisteli itselleen 0-0 tasapelin. Ilveksen ryhmä hakee edelleen kauden ensimmäistä voittoaan. Mikään ei olisi niin makeaa kuin ottaa se kotiyleisön edessä tulevana lauantaina.

Jälleen kova ottelu tiedossa. Åu on aloittanut sarjan hyvin, josta viimeisimpänä kova päänahka hallitsevasta Suomen mestarista. Meidän esitykset ovat parantuneet viikko viikolta ja tasapeli Vantaalta oli jo osoitus siitä, että joukkue tekee määrätietoisesti työtä menestyksen eteen eikä usko omaan tekemiseen ole horjunut katkerien pistemenetysten jälkeenkään. Oman mielenkiinnon tuo kauden ensimmäinen nurmipeli ja on mukava päästä Ratinaan pelaamaan. Toivottavasti kannattajat tulevat paikalle kannustamaan meitä kotivoittoon!” kertoo Ilveksen vastuuvalmentaja Ville Väisänen.

Samalla Ilves pääsee myös pelaamaan ensimmäisen ottelunsa luonnon nurmella, joten on myös mielenkiintoista nähdä miten pelialustan vaihtuminen näkyy ottelussa. Saarelaisethan ovat pelanneet kotiottelunsa jo luonnon nurmella.

Tule kannustumaan Ilves kauden ensimmäiseen voittoon!

Lue myös