Otteluennakko: HJK – Ilves – matka käy Klubin vieraaksi

Kantanen ja Kelly lähtevät juonimaan HJK:ta kumoon huomenna. Kuva: Joope Erkkilä.

Edellisellä kierroksella karvaan 2-3 kotitappion FC Hongalle kokeneet keltavihreät lähtevät hakemaan pisteitä tiistaina Helsingistä. Ilveksellä on myös revanssin paikka HJK:sta, sillä sinivalkoiset olivat vahvempia alkukaudesta Tammelassa osumin 1-2. Kesäkuussa 346 silmäparia näki Tuuli Enkkilän vievän kotijoukkueen pilkulta johtoon, mutta HJK nousi takaa ohi, ex-Ilves Emmaliina Tulkin sekä Essi Sainion tekemillä osumilla.

Viime viikonlopun tappiosta huolimatta, hyviäkin asioita tapahtui. Niin Moona Talka kuin Saana Tuomalakin iskivät kauden ensimmäiset maalinsa. Maalit olivat joukkueelle tämän kauden osumat numero 11 ja 12.

Ilves lähtee jahtaamaan pisteitä sarjataulukon sijalta kahdeksan, HJK on puolestaan sijalla kolme, kahdeksan pistettä edellä keltavihreitä.

Millä pisteet irtoavat mukaan Helsingistä, joukkueen amerikkalaisvahvistus Lynsey Kelly?

”Viime ottelu oli tasainen. Meillä on kyky voittaa, ja toivon että onnistumme näyttämään sen huomenna. Olemme palautuneet hyvin ja valmistautuneet huomiseen otteluun. Olemme valmiita taistelemaan voitosta niin henkisesti kuin fyysisestikin!”

Original answer: Last game was a close one. We have the ability to win, and I hope we can show that tomorrow. We have been recovering well and getting ready for the game. We are ready to battle mentally and physically to win this game!

Minkälainen on huomisen vastus Helsingin Jalkapalloklubi?

”HJK on hyvä joukkue ja he taistelevat kovasti jokaisessa ottelussa. Meidän pitää vain olla vahvempia ja meillä pitää olla halua voittaa koko 90 minuutin ajan”, Kelly sanoo.

Original answer: HJK is a good team and they put up a good fight during their matches. We just need to come out stronger and with the desire to win for 90 minutes.

Molempien joukkueiden kauden 11. ottelu alkaa Töölössä kello 19. Matsia voi seurata Ruutu+ palvelusta osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3652328.

Lue myös