Otteluennakko: HJK – Ilves

Ilveksen naisten liiga urakka jatkuu pääsiäislauantaina Helsingissä Telia 5G Areenalla, kun HJK ja Ilves kohtaavat klo 16.00.

Viime lauantain naisten liigan ensimmäisellä kierroksella Ilves jakoi pisteet sarja-avauksessa kotikentällä TPS:n kanssa. Avauspeli on käsitelty ja katseet suunnattu kohti tulevaa kamppailua. Fiilis joukkueessa on hyvä.

Ilves on nyt kuluneen viikon harjoitellut Kaupissa hyvissä olosuhteissa. Tänään perjantaina joukkue kävi pitämässä viimeistelytreenit aurinkoisessa kevät säässä. Joukkue lähteekin lauantain koitokseen luottavaisin mielin.

Harjoituskaudella HJK ja Ilves kohtasivat kerran, kun Ilves matkasi HJK:n vieraaksi samaiselle areenalle, jossa lauantaina pelataan. Harjoitusottelussa HJK oli parempi maalein 2-0.

HJK on erittäin kurinalainen ja taitava joukkue, joka pystyy pelaamaan näyttävää futista. HJK kärsi avauskierroksella 3-0 tappion FC Honkaa vastaan, joten HJK haluaa varmasti avata pistetilinsä lauantain ottelussa.

Lue HJK:n kirjoittama otteluennakko tästä.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...