Onko tässä uusi Ilveksen vahvistus? – Ilves ja OmaSP

Perjantai 14.7. klo 10.30 Tampere Kaupin urheilupuisto.
Ilveksen harjoituksiin on saapunut uusi testipelaaja, joka yrittää murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Ohjelmassa on testausta, henkilökohtaisen taidon esittämistä, pienpeliä ja pilkkukisa, jossa hermoja koetellaan. Valmentaja Jarkko Wiss opetti kädestä pitäen 3v3 pelin alkeita.
”Vaikutti innokkaalta kaverilta ja eihän se helppoa ole tulla Veikkausliigan joukkueeseen mukaan. Kehityskelpoinen kaveri”, kommentoi Jarkko Wiss.

Katso alta uuden vahvistuksen taidonnäyte.

Ehkä pelaajasopimusta ei syntynyt, mutta kuitenkin vahva kumppanuus Ilveksen ja Oma Säästöpankin kesken. Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola kuvailee kumppanuutta näin:  ”OmaSP on todella miellyttävä kumppani Ilvekselle. Arvostamme yhteistyössä samoja asioita. Pyrimme molemmat tuomaan toisiamme esille.”

Matti Aro, Oma Säästöpankin konttorinjohtaja: ”Ilves on meille hyvä yhteistyökumppani puolin ja toisin ja on sitä varmasti myös jatkossakin.”

OmaSP on vahvasti mukana Ilveksen kotiotteluissa Tammelan stadionilla. Aina kun Ilves tekee maalin, yleisöön ammutaan maalin kunniaksi Oma Säästöpankki Ilves-paitoja katsomoon. Ole tarkkana ja nappaa oma paita talteen.

Ihmisläheinen pankkipalvelu. Oma Säästöpankissa saat kaikkipankkiasiasi hoidettua vaivattomasti ja mutkattomasti. Oma Säästöpankki – lähellä ja läsnä – Hämeenkatu 8

Lue myös