Ollipekka Ojala ei jatka Ilveksen naisten päävalmentajana

Ollipekka Ojala on yksipuolisesti irtisanonut voimassa olevan määräaikaisen työsopimuksensa (16.10.2018-15.10.2019) Ilves naisten päävalmentajan tehtävästä. Ilveksen tulkinnan mukaan irtisanoutuminen on laiton ja jatko toimenpiteet ovat käynnistetty asian selvittämiseksi.

Ilves on aloittanut uuden päävalmentajan rekrytoimisen ja pyrkii nimeämään sen mahdollisimman nopeasti. Joukkueen arki jatkuu toistaiseksi suunnitellusti valmentajien Mika Lahtisen ja Mauri Heinosen johdolla.

Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on aloitettu marraskuun alussa fyysisen harjoittelun painotuksilla ja ensi viikosta alkaen siirrytään myös Pirkkahalliin pallo harjoituksiin. Ensimmäiset harjoituspelit pelataan joulukuussa ja sitten vuoden vaihteen jälkeen jatketaan tiiviimmällä ottelurytmillä kohti uutta sarjakautta 2019.

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...