Ohjeita Pirkkahalliin saapumisesta lauantaina

Pirkkahallissa pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen Pirkanmaan derby, missä Ilves saa vieraakseen rakkaan kilpakumppaninsa FC Hakan. Ottelu on Suomen Cupin lohkovaihetta.

Halliin poikkeuksellinen sisäänkäynti ja pysäköinti

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään viikonloppuna Asta Rakentaja -messut, joten Pirkkahallin nurkilla on ruuhkaa. Pääovien kautta ei poikkeuksellisesti pääse otteluun, vaan saapuminen tapahtuu C- ja D-hallien välissä olevista lasiovista (katso kuva alta).

Otteluun tulijoille on järjestetty ilmainen pysäköinti C-hallin takana olevalle hiekkakentälle. Muuten pysäköinti alueella on maksullinen.

Rajoitettu määrä pääsylippuja

Pirkkahallin katsomokapasiteetti on rajallinen, joten pääsylippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Pirkkahallin tilat ovat ahtaat, johtuen osin poikkeuksellisesta sisäänkulusta otteluun. Varmistaaksesi pääsylipun ja sujuvan sisäänpääsyn ilman suuria jonoja, suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Tästä pääset lippukauppaan.
Liput: aikuiset 10 €, opiskelijat ja eläkeläiset 7 €, lapset 7-15 v. 5 € ja lapset alle 7 v. 0 €.

Kausikortit

Ilveksen plus- ja vip-kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös Suomen Cup -otteluihin. Osa kausikorteista on jo toimitettu, joten jos olet saanut omasi, niin sisäänpääsy onnistuu kortilla. Mikäli et ole saanut vielä kausikorttia, jossa on plus- tai vip-ominaisuus, saat pääsylipun otteluun lipunmyynnistä.

Mikäli sinulla on ns. normaali kausikortti, mutta haluaisit lisätä siihen plus-ominaisuuden (30 €), niin ottaisitko pikimmiten yhteyttä Ilveksen toimistoon.
Rieväkatu 12 (avoinna ma-pe 9.00-16.00)
ilvesry at ilves.fi
puh. 0207 482 680 

Tervetuloa Pirkanmaan derbyyn!

Liput ennakkoon täältä.

Osta kausikortti täältä. Kausikortin plus -ominaisuudella (30 €) näet myös kaikki Suomen Cup -kotiottelut sekä Ilveksen naisten liigan ja Suomen Cupin -kotiottelut.

Poikkeuksellinen sisäänkäynti

Lue myös