Yusif Moussa palaa Ilvekseen!

Ilveksen paidassa vuoden 2019 Suomen Cupin voittanut 23-vuotias Nigerin A-maajoukkuepelaaja Yusif Moussa palaa Ilvekseen. Moussan sopimus kattaa kauden 2022 ja se sisältää myös seuran option kaudesta 2023.

Ilveksen keskikentällä kausilla 2019 ja 2020 ihastuttanut Yusif Moussa siirtyi elokuussa 2020 israelilaisseura Bnei Yehudaan. Bnei Yehudan riveissä hän pelasi 16 Israelin pääsarjaottelua. Nigeriä hän on edustanut 16 A-maaottelussa.

Moussa haluaa olla osa menestyvää Ilvestä.

Ilveksestä oltiin minuun yhteydessä ja kerrottiin uusista tuulista sekä seuran strategiasta. Intohimo rakentaa menestyvä joukkue paistoi selvästi läpi, joten oli helppo päätös palata tänne takaisin. Haluan olla mukana rakentamassa menestyvää joukkuetta. Valmennus tietää vahvuuteni ja varmasti osaa käyttää minua siinä roolissa, missä palvelen joukkuetta parhaiten. Olen vain yksi osa tätä joukkuetta. Joukkuehenki sekä joukkueena pelaaminen ratkaisee kaiken. Omalla pelipaikalla tai roolilla ei ole niinkään väliä, vaan sillä että joukkue menestyy. Olen valmis antamaan kaikkeni tämän hienon joukkueen eteen.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio on luonnollisesti innoissaan saadessaan joukkueeseen yhden huippupelaajan lisää.

Erittäin hienoa saada Yusif takaisin Ilvekseen. Meillä oli selkeä tarve löytää keskialueelle vahvistusta. Lähdimme selvittämään Yusifin tilannetta ja onneksemme hän oli saatavissa ja kiinnostunut palaamaan meille. Tiedämme hyvin tarkasti, millainen pelaaja hän on ja hänestä tulee olemaan meille paljon iloa tulevan kauden aikana.

Kallio odottaa Moussan ottavan ison roolin joukkueessa.

Yusif on hyvin monipuolinen keskikenttäpelaaja. Hän on taitava pallon kanssa ja hän omaa hyvän pelikäsityksen. Juoksuvoimansa ansiosta hänestä saa erittäin hyvän box-to-box pelaajan, mutta tämän lisäksi häntä pystyy käyttämään monessa erilaisessa roolissa keskikentällä. Yusif oli jo meiltä lähtiessään hyvä pelaaja ja hän on saanut Israelissa lisää kokemusta ja hän on kehittynyt entisestään. Odotamme häneltä todella paljon tulevalla kaudella.

Katso julkistusvideo

Lue myös