Mömmön 10 suosikkia
Ilveksen junioreista ponnistava 17-vuotias Eetu Mömmö on ollut tuttu näky Ilves/2:n otteluissa. Syksyksi edustusjoukkueen mukaan nostettu nuorukainen oli ensimmäisen kerran kokoonpanossa Kuopiossa pari viikkoa sitten. Silloin tunnelmaa aistittiin ainoastaan vaihtopenkiltä, mutta viime lauantaina Mömmö nousi Maarianhaminassa avauskentälliseen tehden Veikkausliiga-debyyttinsä. Ilves ja IFK tasasivat pisteet maalein 2-2.

Paljon olen kehittynyt tällä kaudella. On hienoa päästä edustuksen mukaan. Valitettavasti hävisimme Kuopiossa, mutta oli jännittävää aistia yli 4000 katsojaa ympärillä. Se oli ihan uusi kokemus, Mömmö innostuu.

Olin melko yllättynyt, kun kuulin pääseväni avaukseen IFK:ta vastaan. En uskonut, että parin-kolmen viikon treenijakson jälkeen olisin tässä pisteessä. Kovempaan tempoon tottumisessa menee oma aikansa, mutta hyvin on mennyt.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Mömmö tekee paljon fysiikkaharjoituksia ja tiedostaa omat vahvuutensa, joilla auttaa joukkuetta kauden loppusuoralla.

Vasemman jalan laukaus ja nopeus ovat parhaimpia ominaisuuksiani pelaajana. Kautta on vielä viimeinen koitos jäljellä ja panokset ovat kovat. Pistetään kaikki peliin ja otetaan pronssi kotiin.

 

”Edun” kymmenen kivointa / setti suosikkeja

 

ruoka: makaronilaatikko

juoma: tuore appelsiinimehu

elokuva: Fast & Furious 7

musiikki: hip hop

jalkapalloilija: Cristiano Ronaldo

seura Ilveksen lisäksi: Manchester City

harrastus: koripallo

asia tai paikka Tampereella: Tammelan tori

matkakohde: Italia

vitsi: Miksi Topi meni autoon?
Hän halusi päästä töihin ajoissa.

 

 

Aiemmat lempparilistat:

Mikael Almen »
Ilari Mettälä »
Yusif Moussa »
Naatan Skyttä »
Aleksi Tarvonen »
Tiemoko Fofana »
Iiro Järvinen »
Felipe Aspegren & Janne Saksela »
Tariq Kazi »
Eero Tamminen »
David Addy »
Tatu Miettunen »
Jesse & Roope Huhtala »
Tuure Siira »
Lauri Ala-Myllymäki »
Janne-Pekka Laine & Mika Hilander »

Lue myös