Mikkelissä lainassa ollut Diogo Tomas palaa Ilvekseen

tomas1

Alkukauden Mikkelin Palloilijoissa lainasopimuksella ollut Ilveksen 18-vuotias Diogo Tomas palaa keltapaitoihin. Keskuspuolustuksessa ja keskikentän pohjalla parhaiten viihtyvä Tomas on Ilveksen oma kasvatti.

Hän sai paljon kehuja otteistaan MP:n paidassa Kakkosessa. Tomas loukkaantui alkukesästä harjoituksissa ja nuorukaisen poskiluu murtui. MP ja Tomas ovat yhteisymmärryksessä purkaneet koko kaudeksi suunnitellun lainasopimuksen Tomaksen pitkän toipumisajan vaativan loukkaantumisen johdosta.

Tomas oli leikkauksessa pari viikkoa sitten ja aloittaa nyt intensiivisen harjoitusjakson Ilveksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehen alaisuudessa.

”Harjoitukset Tomasin kanssa alkavat nyt ja kahdesti päivässä treenataan. Tavoitteena on saada hänet neljässä viikossa pelikuntoon” kommentoi Rekimies.

Tomasin pelaajakortti TÄSSÄ.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...