Mikael Soisalo: ”Se oli pienestä kiinni”

soisalo

Ilves ja VPS pelasivat 0-0-tasapelin perjantai-iltana Tammelan stadionilla 3270 katsojan edessä. Molemmat joukkueet jatkavat edelleen tiiviisti mukana mitalikamppaiussa, kun vielä kuusi sarjakierrosta on jäljellä.

Loistavaa kautta pelaava 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo pelasi jälleen täydet 90 minuuttia Ilveksen miehistössä. Jälleen kerran vaarallisesti laidalla pelannut Soisalo piti ottelua tasaisena ja kehui myös vastustajan puolustuspelaamista.

”Tasainen peli. Ensimmäisellä puoliajalla se oli pienestä kiinni, sillä meillä oli monta sellaista tilannetta, että olimme todella lähellä päästä erinomaiseen paikkaan. En kovin usein päässyt haastamaan laitapakkia 1 vs. 1 -tilanteeseen, sillä sieltä tuli nopeasti aina tuki siihen. Mutta niin se menee, että kun pelaa hyvin, niin siellä otetaan tarkempaan vartiointiin.”

”VPS:ää vastaan on haastaavaa hyökätä, sillä heidän linja putoaa usein aika alas ja melkein kaikki jätkät ovat pallon alla. Vähän kuten mekin puolustamme usein. Kumpikin joukkue olisi voinut voittaa tämän ottelun. Seuraavaksi lähdemme hakemaan kolmea pistettä Kuopiosta tulevana keskiviikkona. Uskon, että olemme kauden päätteeksi mitaleilla” kommentoi tuttuun tyyliinsä hyvällä itseluottamuksella jutellut Soisalo.

— —
Ilveksen seuraava kotiottelu:
Ilves – PS Kemi su 25.9. klo 18:30 Tammelan stadion.

28

_dsc8109

Lue myös