Mikael Soisalo: ”Pitää vain nauttia ja pelata isolla sydämellä”

14488844_10154460710349000_1775196066_o

Ilves jatkoi mahtavaa kauttaan Veikkausliigassa, kun PS Kemi kaatui numeroin 2-0 (1-0) Mikael Soisalon sekä Jaakko Juutin maaleilla sunnuntaina Tammelan iltavaloissa 3622 katsojan edessä. Ilveksen tappiottomien otteluiden putki venyi jo seitsemään ja joukkue jatkaa sarjakolmosena.

Keltapaitojen 18-vuotias laitahyökkääjä Soisalo jatkoi uskomattoman kovia otteitaan ja hänet palkittiin ansaitusti kentän parhaana pelaajana. Nuorukainen teki avausjaksolla 1-0-voittomaalin ja tuo oli jo kauden seitsemäs osuma hänelle. Soisalo myös jakeli namupassin Juutin tekemään 2-0-maaliin toisella jaksolla. 

”Hyvä voitto meiltä ja itse pääsin jatkuvasti haastamaan hyvin. Käytän vaan omia vahvuuksiani ja luotan niihin. Joukkueen fiilis on hyvä, niin mikäs tämän parempaa. Peli kerrallaan mennään kauden viimeiset ottelut, mutta turha sitä on edes pelata, jos ei pelaa voitoista.”

”Meillä on hyvin organisoitu joukkue. Kaikki, mitä me teemme, on selkeää ja jokaisella pelaajalla on oma roolinsa. Valmennuksemme on tehnyt loistavaa työtä, että on saanut joukkueen tällaiseen vireystilaan.

”Neljä kovaa peliä vielä jäljellä ja jokaiseen peliin lähdemme puhtaalta pöydältä. Meillä on vain voitettavaa ja paineet ovat muilla. Klubikin on vielä tulossa Tammelaan ja haluan todellakin pelata heitä vastaan! Nämä ovat hienoja pelejä. Pitää vain nauttia ja pelata isolla sydämellä” kommentoi Soisalo.

— — 
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ

_dsc9944

_dsc0201

_dsc0249

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...