Mikael Soisalo lähtee testileirille Queens Park Rangersiin

soikkeli-07

Täksi kaudeksi HJK:n organisaatiosta Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella siirtynyt 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo matkustaa sunnuntaina Lontooseen.

Soisalo on kutsuttu Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä, pelaavan Queens Park Rangersin testileirille kuuden päivän ajaksi. Vuonna 1886 perustettu QPR on perinteikäs brittiseura, joka pelasi vielä toissa kaudella Valioliigassa.

Soisalo on Ilveksen kokoonpanossa lauantain kotiottelussa SJK:ta vastaan Tammelassa ja lähtee seuraavana päivänä Lontooseen. Nuorukainen on pelannut vahvan alkukauden Ilveksessä ja hän on ollut koko Veikkausliigan puhutuimpia nuoria pelaajia. Ilves on pelannut 13 sarjaottelua ja Soisalo on ollut avauskokoonpanossa jo 11 kertaa. Vauhdikas ja energinen laituri on tehnyt kaksi maalia.

”Hienoa, että nuoren pelaajan hyvät otteet on noteerattu myös ulkomailla. Toivottavasti Mikki onnistuu hyvin testileirillään ja sitä kautta ovet suuremmille kentille voisivat aueta tulevaisuudessa” kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Soisalon pelaajakortti TÄSSÄ.

— —
Ilves – SJK la 2.7. klo 16:00 Tammelan stadion. 
Lippuja ennakkoon pääset hankkimaan TÄSTÄ

soikkeli-05

soikkeli-03

soikkeli-10

soisalo1

Lue myös