Mikael Soisalo: ”Kolme pistettä kotona Tammelassa maistuu hyvältä!”

_DSC3469

Ilves kaatoi FC Lahden numeroin 2-0 (2-0) keskiviikkoiltana Tammelassa. Ilveksen maalintekijöinä olivat kapteeni Antti Hynynen sekä Mikael Soisalo. Molempiin maaleihin upeat syötöt lähtivät Emile Paul Tendengin jalasta.

Täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt 18-vuotias Soisalo on ollut alkukauden aikana erinomaisessa vireessä. Keskiviikkona syntyi kauden toinen maali, joka sai hymyn ”Soikkelin” huulille.

”Voitto maistuu aina hyvältä! Kolme pistettä kotona Tammelassa, niin tuntuu tosi hyvältä. Aika tasainen matsi, mutta mielestäni olimme katsoneet varsin hyvin Lahden heikkoudet ja iskimme niihin. Pääsimme tekemään kaksi nopeaa maalia ja vähän tuntui, että heidän selkärankansa katkesi niihin osumiin.”

”Maalinteko kyllä maistuu. Siinä oli toisella jaksolla loistava paikka osua toiseenkin kertaan, mutta olisi pitänyt olla vielä nopeammalla jalalla tilanteessa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin.”

Alkukauden aikana on tullut selväksi, että Soisalon ja Tendengin ajatukset kohtaavat kentällä. Heistä on muodostunut erittäin vaarallinen tutkapari.

”Pakko sanoa, että kyllä Tendengillä on peliälyä. Todella hyvä pelaaja! Hän on varmasti yksi Veikkausliigan parhaimpia pelaajia. Haluan tottakai olla joka pelissä avauksessa ja tavoitteeni ovat korkealla. Olen hyökkäävä laitapelaaja, joten maaleja, syöttöjä ja tehoja pitääkin tulla. Tähän mennessä olen ihan tyytyväinen”  kommentoi Soisalo.

Otteluraportti TÄSTÄ.
Ottelukooste TÄSTÄ. 

_DSC3734

_DSC3335

_DSC3778

Lue myös