Mikael Soisalo: ”Juoksuvoimaani arvostettiin Englannissa”

_DSC1069

Täksi kaudeksi HJK:n organisaatiosta Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella siirtynyt 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo oli viime viikolla testileirillä Lontoossa.

Soisalo kutsuttiin Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä, pelaavan Queens Park Rangersin testileirille viiden päivän ajaksi. Vuonna 1886 perustettu QPR on perinteikäs brittiseura, joka pelasi vielä toissa kaudella Valioliigassa.

Nuorukainen on pelannut vahvan alkukauden Ilveksessä ja hän on ollut koko Veikkausliigan puhutuimpia nuoria pelaajia. Ilves on pelannut 17 sarjaottelua ja Soisalo on ollut avauskokoonpanossa jo 14 kertaa. Vauhdikas ja energinen laituri on tehnyt kaksi maalia. Soisalolle jäi QPR:n testileiristä hyvät fiilikset.

”Hyvin meni! Pelasin kaksi ottelua Queens Park Rangersin 18-vuotiaiden joukkueessa. Ensimmäinen peli voitettiin ja toisessa pelissä tuli tappio Tottenhamin 18-vuotiaille. Tuli kyllä heti huomattua, että nyt kun olen pelannut paljon miesten pelejä hyvällä tasolla, niin noissa peleissä pärjää erinomaisesti”

”Treenasin QPR:n 21-vuotiaiden joukkueessa ja taso ei ole missään nimessä liian kova. Tähtäimeni on tiukasti ulkomaan liigoissa. Olen juoksuvoimainen pelaaja, joka tekee töitä ylös- ja alaspäin, ja sitä ominaisuutta siellä kyllä arvostettiin. Hyvät fiilikset jäi tuolta viiden päivän testileiriltä” kommentoi Soisalo.

— — — — —

Tampereen Ilves täytti 10. huhtikuuta kunnioitettavat 85 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Ilves kohtaa espanjalaisen suurseuran Valencian lauantaina 30.7. Ratinan stadionilla.

Ilves – Valencia la 30.7. klo 16:00 Ratinan stadion, Tampere.
Liput ennakkoon, Tiketti 
Liput ennakkoon, Lippu.fi

Juhlaottelun Facebook-tapahtuma löytyy TÄSTÄ.

valencia2

Lue myös