Miettusen 10 suosikkia

Yhtäjaksoisen Ilves-uransa 6-vuotiaana aloittanut Tatu Miettunen on tärkeä palanen päävalmentaja Jarkko Wissin miehistössä. 24-vuotias toppari on tällä kaudella merkkauttanut tililleen jo 13 ottelua Veikkausliigassa ja 8 Suomen Cupissa. Maaleja on syntynyt yhteensä neljä, molemmissa kilpailuissa kaksi.

– Olen pysynyt melko terveenä, ei ole ollut pahoja loukkaantumisia. Itselläni ja koko joukkueella kausi on mennyt tasaisen varmasti ilman suurempia notkahduksia. Viime viikon Lahti-tappio oli tietysti harmittava, mutta turha sitä on enää märehtiä, Miettunen toteaa.

Seuraavaksi Ilves saa vastaansa HJK:n lauantaina klo 17.00. Miettuselle vastustaja on sangen tuttu. Tupsukorvien nykyisen viiden vuoden liigataipaleen aikana HJK on kohdattu kilpailullisissa otteluissa 14 kertaa, ja niistä jokaisessa Miettunen on tahkonut täydet peliminuutit. Nimenomaan Tammelan romanttisella stadionilla otteluista on pelattu 8.

– HJK-pelit ovat aina upeita kokemuksia, etenkin kun stadion on loppuunmyyty. Täydessä Tammelassa tunnelma on käsinkosketeltavissa. Olen näissä koitoksissa ollut mukana niin voitoissa, tasureissa, kuin tappioissakin, eli koko värikirjo on koettu. Toivottavasti nyt olisi jälleen voiton aika, Miettunen kertoo.

Tatun kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: pizza

juoma: kokis

elokuva: The Avengers

musiikkiartisti: Dire Straits

jalkapalloilija: David Beckham

seura Ilveksen lisäksi: Real Madrid

harrastus: golf

asia tai paikka Tampereella: Koskipuisto

matkakohde: Espanja

vitsi: Vanha pelikaverini Eino-Veikko Ek osasi kertoa, että mistä tietää hevosten tykkäävän pizzasta.
Ne ovat aina salamina paikalla.

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...