Vuosi 2021 on juhlaa täynnä!

Tule juhlimaan Ilveksen kanssa juhlavuotta 2021 ja hyödynnä tuloksellinen ja positiivinen näkyvyys maailman suosituimman urheilulajin parissa!

Syksyllä 2019 saavutettu Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka sai suomalaiset yhdistymään maajoukkueen taakse ja vaeltamaan kaduille sekä toreille juhlimaan. Tämä upea saavutus tarkoittaa, että suomalainen jalkapallo kaiken kaikkiaan tulee näkymään mediassa enemmän kuin koskaan ennen.

Vuonna 2021 Ilveksellä on myös muu syy juhlaan, sillä seuramme täyttää kokonaiset 90-vuotta! Juhlavuosi tulee näkymään kauden aikana esimerkiksi siinä, että peliasumme poikkeavat aiemmasta ja pelaamme 90-vuotisjuhlaottelun alkuperäisen värisissä peliasuissa.

ILVES EDUSTUS tarjoaa tuloksellista ja positiivista näkyvyyttä maailman suosituimman urheilulajin parissa. Tarjoamme lukuisia erilaisia näkyvyysmahdollisuuksia yrityksellesi, tuotteellesi tai palvelullesi. Huomioi esimerkiksi uudet tavat näkyä stadionilla LED-mainosten tai suurten banderollien muodossa sekä juuri Sinulle kustomoidut SOME-näkyvyyspaketit.

 

Lyhyesti lukuina

Tavoitamme Facebookissa yli 200.000 ihmistä kuukaudessa

Tavoitamme Instagramissa yli 200.000 tiliä kuukaudessa

Saavutamme Twitterissä yli 500.000 näyttökertaa kuukaudessa

Liikevaihto on noussut jokaisena toimintavuotena ja jokainen vuosi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Liikevaihto vuonna 2020 oli noin 1,68 miljoonaa.

%

Miesten edustuksen sopimuspelaajista keskimäärin 40% on omia Ilves-kasvatteja per kausi.

Katsojakeskiarvo kotiotteluissamme oli vuonna 2019 4237 katsojaa. Keräsimme ”koronavuonna” 2020 myös Veikkausliigan kolmanneksi eniten katsojia kotiotteluihimme. Keskiarvo päätyi lukemaan 2078 katsojaa per peli.

Peliasu

Ilveksen erottuva ja upea keltavihreä peliasu tunnistetaan ihmisten keskuudessa ympäri Suomen ja se todella erottuu joukosta. Peliasu on näkyvyydeltään ja imagohyödyltään erinomainen mainospaikka, sillä peliasu näkyy eri medioissa erittäin hyvin ja jää varmasti mieleen. 

Peliasuun on saatavilla 18 mainospaikkaa. Kysy tarjous myynnistämme!

Kummiyritys

Kummipelaaja-yhteistyö on hyvä tapa saada positiivista näkyvyyttä ja tukea pelaajan matkaa kohti huippua. Tukemalla haluamaasi pelaajaa, saat näkyvyyden lisäksi esimerkiksi hyödynnettyä urheilijan positiivista imagoa omiin markkinointitarkoituksiisi niin halutessasi.

Paketti sisältää:

 • Logo Veikkausliigan pelipaidassa keskellä edessä (kts. kuva)
 • Yrityksen logo pelaajan yhteydessä nettisivuilla
 • Yrityksen banneri tai logo pelaajaesittelysivulla
 • Kuulutus Veikkausliiga-otteluissa pelaajaesittelyn yhdeydessä.
 • Pelaajaa on mahdollisuus käyttää apuna yrityksen apuna yrityksen markkinoinnissa erikseen sovitusti.
 • Mahdollisuus kahteen yritysvierailuun yrityksessä erikseen sovitusti.
 • Yritykselle pelaajan pelipaita nimikirjoituksella, joka toimitetaan kuukauden sisällä sopimuksesta.

Kysy lisää myynnistämme!

Stadion-mainonta

Ratinan stadion mahdollistaa aivan uudenlaisen näkyvyyden. Perinteisten ja aina toimivien laitamainosten lisäksi Ratina mahdollistaa uudet LED-laitamainokset, screenillä tapahtuvan mainonnan sekä uudet todella näkyvät yläbanderollit Ratinan yläkatsomoissa.

Uusi tekniikka mahdollistaa näyttävät ja mieleenpainuvat mainokset, jotka näkyvät Ratinan stadionin katsojien lisäksi TV-kuvassa sekä Ratinan ympäristössä liikkuville.

Kysy kustomoituja paketteja myynnistämme ja hyödynnä huikea näkyvyys!

Mainospaikat stadionilla

LED-laitamainos

Yrityksen logo tai videomainos 48 metrin matkalla. Rajoitettu määrä mainospaikkoja ja lukuisia toistoja.

LED SCREEN -mainos

Yrityksen logo tai videomainos Ratinan screenillä ennen ottelua ja ottelun ollessa tauolla. Rajoitettu määrä mainospaikkoja ja lukuisia toistoja.

Suurbanderollit

Näyttävät jopa yli 10 metrin kokoiset banderollit Ratinan stadionin yläkatsomoihin.

Kentänlaitamainos

Koot 1 x 3, 6, 9m jne.

Yrityksen oma kulma

Sisältää 6 metrin kentänlaitamainoksen sekä screen-mainoksen, kun kulma annetaan

Vaihtokatos

Digikanavat

Näkyvyys Ilves Edustuksen jatkuvasti kasvavissa SOME-kanavissa tarjoaa erittäin laajan ja laadukkaan näkyvyyden tuotteellesi, palvelullesi tai yrityksellesi. Voimme halutessasi toteuttaa SOME-kampanjasi alusta loppuun antamiesi raamien puitteissa ja toimitamme tulokset kampanjan jälkeen.

Kun sovimme yhteistyön aloittamisesta, ehdotamme markkinointimme kanssa, että millainen näkyvyyspaketti toteutetaan ja miltä se voisi näyttää. Helppoa, eikö vain?

YRITYKSEN GRAAFISEN ILMEEN MUKAISESTI BRÄNDÄTTY SOME-KAMPANJA

Ilves toteuttaa kampanjamateriaalin avaimet käteen -periaatteella ja julkaisee materiaalit eri kanavissa yhteistyössä yhteistyöyrityksen kanssa. Toistoja kauden mittaan sopimuksen mukaan. Esimerkiksi ennen jokaista kotiottelua, jokaisessa ottelussa tai vaikka jokaisen maalin kohdalla. Kysy tarjous!

BRÄNDÄTTY SISÄLTÖ

Ilves tarjoaa erittäin laajoja yhteistyömahdollisuuksia sisältöyhteistyöhön. Voit esimerkiksi ostaa mainospaikan, joka näytetään ennen maali- tai ottelukoostetta, tai vaikkapa logopaikan otteluraportteihin ja -ennakoihin.

MAINOSPAIKKA UUTISKIRJEESSÄ JA VERKKOSIVUILLA

Ilves Edustus lähettää uutiskirjeen kausikortin ostaneille ennen jokaista kotipeliä, joka tavoittaa kohdeyleisösi juuri oikealla hetkellä. Voit yhdistää mainokseen myös esimerkiksi etuja vain uutiskirjeen vastaanottajille tai verkkosivujen bannerin klikkaajille.

Otteluisännyys

Otteluisännyydellä saat koko Ratinan huomion yritykseesi tai palveluusi! Otteluisännyys tarjoaa erinomaisen tavan esimerkiksi uuden tuotteen tai palvelun lanseeraamiseen, sillä siellä tavoitat yrityksesi kohderyhmän positiivisessa ympäristössä ja oikealla hetkellä.

ISO MEDIANÄKYVYYS ENNEN OTTELUA*

 • Yrityksen logo Ilveksen ottelumainoksissa (nettisivut, some)
 • Yrityksen logo ottelumainoksen yhteydessä lehtimainoksissa (Aamulehti, Tamperelainen)
 • Yrityksen logo uutiskirjeessä, joka lähetetään kausikortin omistajille ennen ottelua
 • UUSI! Yrityksen logo ottelumainoksissa tienvarsitauluissa, jotka tavoittavat satoja tuhansia autoilijoita.

ISO NÄKYVYYS OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Äänimainontaa ottelutapahtumassa
 • Oma esittelypiste ottelutapahtumassa
 • Mahdollisuus omaan standiin ja muut erikseen sovittavat toimenpiteet.

Kysy tarjous!

* vähintään kolme päivää ennen ottelua.

Kausikortit, liput ja voucherit

Kysy tarjous kausikorteista ja vouchereista myynnistämme! Kausikortilla näet myös Ilves/2-ottelut sekä saat edun Suomen Cupin otteluihin.

X