Mediainfo Tammelan stadionille


MedialleAKKREDITOINTI


Median edustajien on ei tarvitse akkreditoitua Ilveksen Veikkausliigan otteluihin. Median edustaja pääsee sisään pressikorttia näyttämällä.


PARKKIPAIKAT


Mediatoimittajille ei ole erikseen määriteltyjä parkkipaikkoja. TV-tuotantoautojen pysäköinti katsotaan erikseen ja tapauskohtaisesti. Tammelan stadionin läheisyydessä on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumaan stadionille ajoissa.


MEDIAN SISÄÄNKÄYNTI STADIONILLE


Kaikkien median edustajien (tv/radio/lehdistö) sisäänkäynti tapahtuu Tammelan koulun kulman portista Ilmarinkadulta. Median edustajalle jaetaan media-kulkukortti, kuvausliivit ja ottelumateriaali mediapisteellä pääkatsomon alla (A-lohko). Ratinassa sisäänkäynti tapahtuu Laukonsillan portin kautta.

Pääkatsomon mediakopit on varattu joka otteluun.KULKUREITTI


Median istumapaikat sijaitsevat pääkatsomossa D-lohkon rivit 17 ja 18 paikat 11-15.

Tammelan stadionilla emme voi valitettavasti varata pöytätyöskentelypistettä jokaiselle. Valokuvaajilla tulee olla päällään huomioliivi koko ottelutapahtuman ajan.


LEHDISTÖTILAISUUDET JA HAASTATTELUT


Ilves järjestää kaikkien kotiotteluiden jälkeen juonnetun lehdistötilaisuuden stadionin VIP-tilassa. Lehdistötilaisuus alkaa noin 15 minuuttia ottelun jälkeen molempien seurojen valmentajien ja pelaajien saavuttua paikalle. Kaikki haastattelut tehdään Veikkausliigan ja Ilveksen mediaseinää vasten.


Ilveksen logot ovat ladattavissa Veikkausliigan verkkosivujen materiaalipankista.

Lisätiedot media-aktiviteeteista Ilveksen media officerilta: petteri.tyni(at)gmail.com


Lue myös