MedialleAKKREDITOINTI

(Median edustajien on ei normaalisti tarvitse akkreditoitua Ilveksen Veikkausliigan otteluihin. Median edustaja pääsee sisään pressikorttia näyttämällä. Sen sijaan TV-ryhmät ja radiot pyydetään ottamaan yhteyttä.)


PARKKIPAIKAT


Mediatoimittajille ei ole erikseen määriteltyjä parkkipaikkoja. TV-tuotantoautojen pysäköinti katsotaan erikseen ja tapauskohtaisesti. Tammelan stadionin läheisyydessä on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumaan stadionille ajoissa.


MEDIAN SISÄÄNKÄYNTI STADIONILLE


Kaikkien median edustajien (tv/radio/lehdistö) sisäänkäynti tapahtuu Tammelan koulun kulman portista Ilmarinkadulta. Median edustajalle jaetaan media-kulkukortti, kuvausliivit ja ottelumateriaali mediapisteellä pääkatsomon alla. Ratinassa sisäänkäynti tapahtuu Laukonsillan portin kautta.

Tammelan stadionin pääkatsomon mediakopit on varattu joka otteluun. Emme voi taata työskentelytiloja kopeissa. KULKUREITTI


Median istumapaikat sijaitsevat pääkatsomossa D-lohkon rivit 17 ja 18 paikat 11-15. Lisäksi D-lohkon rivi 18 paikat 414-418.

Tammelan stadionilla emme voi valitettavasti varata pöytätyöskentelypistettä jokaiselle. Valokuvaajilla tulee olla päällään huomioliivi koko ottelutapahtuman ajan.


LEHDISTÖTILAISUUDET JA HAASTATTELUT


Ilves järjestää kaikkien kotiotteluiden jälkeen juonnetun lehdistötilaisuuden stadionin VIP-tilassa. Lehdistötilaisuus alkaa noin 15 minuuttia ottelun jälkeen molempien seurojen valmentajien ja pelaajien saavuttua paikalle. Kaikki haastattelut tehdään Veikkausliigan ja Ilveksen mediaseinää vasten.


Ilveksen logot ovat ladattavissa Veikkausliigan verkkosivujen materiaalipankista.