Matias Ojala siirtyy IlvekseenIlves ja Matias Ojala ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Matias Ojala siirtyy Ilvekseen PS Kemi:stä kahden vuoden sopimuksella. Päättyneellä kaudella Ojala pelasi 28 Veikkausliigaottelussa Kemin paidassa ja on yhteensä pelannut liigakentillä 58 ottelussa. Maaleja Veikkausliigassa ei ole vielä syntynyt. Kaudella 2013-2014 Ojala pelasi lainalla saksalaisen  HSV:n riveissä. Ojala sopeutuu moneen rooliin sekä puolustuksessa ja keskikentällä.

 – Jos sarjan mitalijoukkue tarjoaa sopimusta, niin siitä on kyllä hankala kieltäytyä. Ilves on hyvin eteenpäin menevä seura. Vaikka ei ole sarjan suurin pelaajabudjetti, niin silti saadaan joka vuosi houkuteltua suomalaisia nuoria pelaajia pidemmillä parin vuoden sopimuksilla. Ilves tekee hyvää työtä, joten hyvillä fiiliksillä tulen tänne. Tämä oli paras vaihtoehto mun näkökulmasta tässä vaiheessa uraa, Ojala kertoo.

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss kuvailee uutta pelaajaansa yhdeksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista.
 – Ojala on ollut yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista Suomessa. Hän jo melko kokenut pelaaja ikäisekseen, paljon pelejä ykkösessä ja käynti ulkomailla ja nyt pari kautta Kemissä. Hän on meille monikäyttöinen pelaaja, joka on kunnostautunut varsinkin tällä kaudella laitapakkina mutta on myöskin keskikentän eri rooleihin käyttökelpoinen kaveri. Olemme olleet kiinnostuneita Ojalasta jo aiemmin, mutta nyt palaset loksahtivat molempien osalta kohdalleen, Wiss kuvailee.

Matias Ojala
lempinimi: Matsku
syntynyt: 28.2.1995
pituus: 167cm
paino: 63kg
aiemmat seurat: OLS, Tervarit, AC Oulu, HSV, PS Kemi Kings

Kuuntele Matias Ojalan videohaastattelu IlvesTV:stä

Ilveksen 18 pelaajasopimusta vuodelle 2018:

maalivahdit:
Mika Hilander
Johannes Luukkanen

puolustus:
Jani Tanska
Baba Mensah
Tatu Miettunen
Tariq Kazi
Martti Haukioja
Felipe Aspegren
Tuomas Rannankari

keskikenttä:
Lauri Ala-Myllymäki
Tuure Siira
Iiro Järvinen
Eero Tamminen
Santeri Haarala
Matias Ojala

hyökkäys:
Marius Noubissi
Aleksis Lehtonen
Niklas JokelainenLue myös