Marco Matronelle 200 ottelua täyteen Veikkausliigassa

_dsc8093

Ilveksen keskikenttäpelaaja Marco Matrone sai perjantaina kunnioitettavat 200 ottelua täyteen Veikkausliigassa. Juhlaottelu päättyi onnellisesti, kun Ilves voitti RoPS:n numeroin 2-1 (1-0) ja Matrone syötti Emile Paul Tendengin tekemän voittomaalin.

29-vuotias Matrone on pelannut Veikkausliigaa kaudesta 2007 lähtien FF Jaron, FC Hakan, SJK:n ja nyt Ilveksen miehistöissä. Paljon kertovaa on, että hän on kuulunut lähes joka vuosi edustamansa joukkueen kapteenistoon. Matrone onkin erittäin pidetty ja luotettava persoona Ilveksen joukkueen keskuudessa.

”Onhan 200 ottelua aika paljon, mutta numeroitahan ne vaan ovat. Toivottavasti pelit jatkuvat vielä pitkään, sillä onhan tämä jalkapallo aika mahtavaa – varsinkin tällaisien voittopelien jälkeen! Paljon on ehtinyt tapahtua, paljon erilaisia kokemuksia ja paljon hienoja persoonia.” 

”Esimerkiksi maalivahtimme Mika Hilander on omanlaisensa persoona. Kun aloittelin liigauraani FF Jarossa vuonna 2007, niin Hila kävi siellä testijaksolla. Hän oli muutaman viikon mukanamme ja otti silloinkin heti paikkansa pukukopissa. En olisi silti vielä silloin uskonut, että hänestä kasvaa Veikkausliigan paras maalivahti.”

Viime kaudella SJK:ssa Suomen mestaruuden voittanut Matrone siirtyi täksi kaudeksi Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella ja hänet valittiin oitis myös keltapaidoissa varakapteeniksi. Matrone on pelannut tällä kaudella 17 ottelua ja mies ollut isossa roolissa Ilveksen keskikentällä.

”Tähän kauteen oli siinä mielessä helppo lähteä, ettei meillä ollut suurempia paineita ja meiltä ei paljoa odotettu. Nyt olemme pelanneet tosi hyvin ja olemme ansainneet itsemme tällaiseen tilanteeseen, joten tottakai loppuun asti taistellaan mitaleista.”

Matrone palkitaan 200 ottelun rajapyykistään tulevana perjantaina Tammelassa ennen Ilves-VPS-ottelun alkua.

Matronen pelaajakortti TÄSSÄ.

— —
Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.

Portit ja palvelut auki klo 17:30. 

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

_dsc7993

14

37

27

Lue myös