Marco Matronella erityinen lauantai – synttärit ja vastassa ex-seura SJK

40

Tammelan stadionilla pelataan lauantai-iltapäivällä erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin SJK:n. Odotettavissa on yleisöryntäys, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle.

— —
Ilves – SJK la 2.7. klo 16:00 Tammelan stadion. 
Portit ja palvelut auki klo 15:00.
Lippuja ennakkoon pääset hankkimaan
TÄSTÄ
— —

Täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt keskikenttäpelaaja Marco Matrone pelasi kaksi edellistä kautta SJK:ssa ja toimi myös joukkueen varakapteenina. Lisäksi Matrone täyttää juuri lauantaina 29 vuotta.

Tällä kaudella 11 ottelua Veikkausliigassa pelanneella Matronella onkin luvassa iso lauantai. 

”Pelipäivä on aina juhlapäivä ja onhan kyseessä tietysti erityinen päivä. Hienoa kohdata entinen seurani ja vieläpä aurinkoisena lauantaina Tammelan stadionilla. Se on aika hieno yhdistelmä. Tottakai haluamme näyttää osaamisemme hallitsevalle mestarille.”

”SJK on petrannut paljon alkukaudesta ja vastassa on varmasti todella kova joukkue. Me olemme olleet kotona hyviä ja sitä samaa yritämme tottakai jatkaa. Olemme puolustaneet tiukasti ja saaneet myös ylhäällä tarpeeksi hyviä maalipaikkoja. Varmasti tulossa hieno ottelu ja kenttäkin näyttää olevan upeassa kunnossa. Tervetuloa kaikki Tammelaan!” kommentoi Matrone.

Matronen pelaajakortti TÄSTÄ.
Otteluennakko TÄSTÄ.

Lue myös