Marco Matrone: ”Kotivoitto oli paras syntymäpäivälahja”

_DSC2481

Ilves kaatoi hallitsevan Suomen mestarin SJK:n numeroin 2-1 (1-1) lauantaina Tammelan stadionilla yli 4000 katsojan edessä. Ilves nousi voitollaan sarjakolmoseksi. 

Täksi kaudeksi keltapaitoihin siirtyneellä Marco Matronella oli kaikin puolin upea ja onnistunut lauantai. Mies nimittäin täytti 29 vuotta ja pelasi hienot 90 minuuttia kapteeninnauha kädessään Ilveksen keskikentällä ex-seuraansa vastaan. Vielä viime kaudella Matrone oli SJK:n varakapteeni.

”Kotivoitto oli paras syntymäpäivälahjani! Ei olisi paremmin voinut mennä, sillä koko joukkueemme taisteli tosi hienosti.”

”Oli mahtavaa pelata entistä seuraani vastaan ison ja hienosti kannustaneen kotiyleisömme edessä. Kapteeninnauha kädessä oli tietysti kiva pelata, mutta tottakai toivon, että pienen nivusvamman takia sivussa ollut kapteenimme Antti Hynynen palaa jälleen lähiaikoina takaisin kehiin, sillä hän on erittäin tärkeä pelaaja meille.”

”SJK on todella laadukas joukkue ja he pyörittivät lauantainakin hienosti palloa. Pelasimme kuitenkin joukkueena hyvän ottelun ja puolustimme järkevästi. Ottelun loppupuoli oli meiltä kyllä todellista taistelua. Olen tosi ylpeä kaikista Ilves-pelaajista lauantain ottelussa” kommentoi hyväntuulinen Matrone.


Ilveksen seuraava kotiottelu lähestyy. Varmista paikkasi!
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

_DSC7683

_DSC7700

_DSC7506

_DSC2473

Lue myös