Marco Matrone: ”Pelasimme nättiä futista”

_DSC5268

Ilves kaatoi KuPS:n numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin rankkarimaalilla torstai-iltana Tammelan stadionilla. Koleasta säästä huolimatta paikalla oli 3000 ihmistä ja tunnelma hieno. Voitto oli Ilvekselle jo kolmas peräkkäin. 

28-vuotias Marco Matrone taisteli tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia Ilveksen keskikentällä. Matrone oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

”Ensimmäinen jakso oli ihan loistava suoritus meiltä. Pelasimme nättiä futista, missä pallo liikkui hyvin ja saimme luotua monia hyviä murtautumisia. Ja saimme myös tehtyä sen ratkaisevan maalin.”

”KuPS puolusti alhaalla ja erittäin tiivinä. Tavallaan se oli haastavaa, mutta toisaalta saimme pitää paljon palloa. Omien pallonmenetystemme jälkeen saimme pallon yleensä heti takaisin ja pystyimme pyörittämään peliä viimeisellä kolmanneksella.”

”Toisella jakso ehkä hieman passivoiduimme, mutta toki KuPS nosti ryhmitystään ja alkoi ottaa vähän enemmän riskejä. Pääasia, että puolustuksemme piti. Iso joukkue oli vastassa ja meillä oli yhtenä teemana, ettei anneta liikaa erikoistilanteita heille ja siinäkin onnistuimme. Lopussa KuPS sai pari pahaa paikkaa, mutta onneksi Mika Hilander otti game saverit siihen. Taisteluvoitto ja hyvillä mielin kohti sunnuntain kotiottelua” kommentoi Matrone.

Ilveksen seuraava kotimatsi heti sunnuntaina alkuiltapäivästä Tammelassa:
Ilves – VPS su 12.6. klo 13:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 12:30.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

Lue myös