Marco Matrone: ”Hieno syksyinen peli!”

_dsc3498

Ilves ja HIFK pelasivat perjantaina Tammelan iltavaloissa jännittävän ottelun joka päättyi tasapeliin 1-1 (0-0)Tammela oli lähestulkoon loppuunmyyty ja yleisömäärä oli komea 4873! Ilves on tällä hetkellä peräti yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa. 

Sarjakierroksia on jäljellä enää kaksi ja Ilves on vahvasti mukana mitalitaistelussa. Heti maanantai-iltana Tammelan stadionille saapuu HJK – luvassa on valtavat panokset ja iso yleisöryntäys. Kannattaa hankkia lippu ennakkoon.

Ilveksen kokenut keskikenttäpelaaja Marco Matrone pelasi HIFK:iä vastaan täydet 90 minuuttia kapteeninnauha kädessään. Hän oli vaikuttunut Tammelan hienosta tunnelmasta ja odottaa jo vesi kielellä maanantain HJK-kamppailua.

”Aikamoinen peli oli! Tasaista taistelua. Saimme loppuun hyviä hässäköitä ja sen tasoitusmaalinkin. Halusimme todella voittaa, mutta HIFK puolusti erittäin hyvin ja tunnollisesti. Huomasi kyllä, että kentällä oli kaksi joukkuetta, jotka kamppailevat tärkeistä pisteistä.”

”Keskikentällä oli kovaa painia ja molemminpuolin otettiin ja annettiin iskuja. Hieno syksyinen peli ja olihan se mahtavaa pelata, kun Tammela on lähes täynnä ja tunnelma loistava. Kaikki on vielä auki ja hienot fiilikset lähteä maanantain otteluun HJK:ta vastaan. Kaikki paineet ovat heidän suunnalla” kommentoi Matrone. 

— —
Ilveksen kauden viimeinen kotiottelu heti maanantaina:
Ilves – HJK ma 17.10. 18:30 Tammelan stadion. 
Portit auki klo 17:15. Lämmintä päälle ja ajoissa paikalle.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä (muut katsomot) TÄSTÄ.
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1 (muut katsomot). 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35 (muut katsomot). 
Pääkatsomo loppuunmyyty.

Lue myös