Lojer Oy yhteistyössä Ilveksen kanssa

Ilves ja Lojer Oy ovat aloittaneet yhteistyön kaudesta 2022 alkaen kolmen vuoden sopimuksella. Vaikka yhteistyö painottuu uudelle valmistuvalle Tammelan Stadionille, on Ilveksen edustusjoukkue saanut jo merkittäviä fysiologisia hyötyjä kumppanuudesta Lojerin kanssa.

Lojer on Pohjoismaiden suurin fysioterapian laitteiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjä, joka oman valmistuksen lisäksi edustaa useita alan huippumerkkejä. Lojer-tuotteita käyttävät alojensa johtavat ammattilaiset: fysioterapeutit, hierojat, manuaaliterapeutit, naprapaatit ja kiropraktikot, mutta myös terveydenhuollon ammattilaiset, hoivatyön tekijät, urheilijat ja yksityishenkilöt.

Edustusjoukkueen käytössä ovat Lojerin kaksi hoitopöytää, jotka edustavat modernia muotoilua ja helppokäyttöisyyttä. Hoitopöydät valmistetaan yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja Lojerin mallisto käsittää Suomen laajimman valikoiman korkeatasoisia sähköisiä ja hydraulisia hoitopöytiä (Delta, Rainer Rajala ja Capre -tuoteperheet) erilaisiin tarpeisiin. Kestävän kehityksen ohjelman periaatteiden mukaisesti tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kestämään. Trendikkäillä verhoiluvaihtoehdoilla ja monipuolisilla lisävarusteilla ja tyynyillä Lojer luo tarpeiden mukaisen hoitopöytäratkaisun ja mm. Ilveksen hoitopöytää koristaa tyylikkäästi seuran logo.

Joukkueen käytössä on myös Lojerin hierontapöytä, jotka ovat vuosia kestävää huippulaatua ja muotoilultaan ja käytettävyydeltään aivan omassa luokassaan. Capre M -hoitopöytä on suunniteltu erityisesti hierojille sekä kätevä matkahoitopöytä, jonka pystyy pakkaamaan reppumalliseen kantokassiin.

– Lojerin hoitopöydässä on monipuoliset ja helppokäyttöiset säädöt, mitkä mahdollistavat työskentelyn tehokkaasti pelaajien terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi meillä on käytössä Lojerilta kuntopyöriä, joten valmistautuminen päivittäisiin harjoituksiin tai osana kuntoutumista pyörät toimivat erinomaisesti, edustusjoukkueen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimies toteaa.

Lue myös