Lipunmyynti Ilveksen 90-vuotisjuhlaotteluun Ilves-HIFK on avattu

 

Ilves pelaa lauantaina 14.8. Ratinassa seuran 90-vuotisjuhlalottelun. Ilveksen vastustajaksi klo 19.00 alkavaan otteluun saapuu HIFK. Lipunmyynti otteluun on avattu täällä ja Lippupisteen myyntipisteissä.

 

Ilves pelaa ottelun juhlaottelua varten suunnitellussa peliasussa, joka on kunnianosoitus seuran ensimmäisessä ottelussa käyttämälle peliasulle. Ilves pelasi seurahistoriansa ensimmäisen ottelu 7.5.1931 Tampereen Palloilijoita vastaan peliasussa, jonka paita oli vihreämusta pystyraitainen ja pelihousut olivat väriltään mustat. Näissä väreissä Ilves pelaa myös 90-vuotisjuhlaottelunsa lauantaina 14.8. Tilaa oma juhlaottelun pelipaitasi verkkokaupastamme.

 

Ottelun lipunmyynnissä ja järjestelyissä on huomioitu uusimmat viranomaisten ohjeistukset terveysturvallisuudesta ja vaatimuksista tapahtumien järjestämisestä. Ilveksellä on jo runsaasti kokemusta terveysturvallisten tapahtumien järjestämisestä viime ja tältä kaudelta, joten otteluun voi saapua hyvillä mielin, kunhan on itse terve ja on valmis noudattamaan järjestäjän ohjeistuksia.

 

Uusien rajoitteiden myötä juhlaottelussa ei ole poikkeuksellisesti käytössä paikkanumeroituja paikkoja vaan liput myydään katsomoittain. Sama käytäntö tässä ottelussa koskee myös kausikortteja. Lippuja on myynnissä alle 30 prosenttia katsomon maksimikapasiteetista jokaiseen katsomoon, jotta kaikille katsojille jää mahdollisuus riittävien turvavälien pitämiseen. Sama käytäntö tässä ottelussa koskee myös kausikortteja.

 

Tule juhlimaan kanssamme Ilveksen hienoa 90-vuotista historiaa, osta lippusi täältä

Lue myös